Šta je novo?

Pomoc za MORROWIND!!!

Učlanjen(a)
09.08.2003
Poena
604
E stvar je sledeca. Dobio sam quest od onog tipa iz onog malog seocena na severu ostrva, da odem sad u tamo neko mesto, juznije( ne znam sad tacno) i da mu donesem neke tri stvari. Neku casu(naso), neki stit(naso) i neku trecu stvar. Nesto corpus veepings from a corpus beast. Sta je to i gde se nalazi! Hvala unapred. :boom:

Tip bi trebao da ti da detaljnija uputstva, koja bi trebalo da se nalaze u zurnalu.

Anyway, to (magicni luk) se nalazi u plemenskoj grobnici jugoistocno od sela.

Ma ovaj quest je mnogo kasnije, od tog magisnog luka. Njemu treba da donesem te tri stvari, a on ce meni reci nesto o third trail ili nesto tako. Naime ne mogu da provalim sta je corpus weepings from a corpus beast! :eek:

Da ne otvaram novi thread...
Udjem u kanale ispod Vivecove palate i tu pronadjem poslednji shrine da bih okoncao hodocasce do 7 graces. Spremio sam i srebrni mac da prinesem na zrtvu.
Kad ono izbaci mi poruku nesto kao udahni vivecovu vodu i naci ces put. Sta da radim?

morbius je napisao(la):
Da ne otvaram novi thread...
Udjem u kanale ispod Vivecove palate i tu pronadjem poslednji shrine da bih okoncao hodocasce do 7 graces. Spremio sam i srebrni mac da prinesem na zrtvu.
Kad ono izbaci mi poruku nesto kao udahni vivecovu vodu i naci ces put. Sta da radim?

udavi se ali bukvalno

Gandalf_the_gray je napisao(la):
E stvar je sledeca. Dobio sam quest od onog tipa iz onog malog seocena na severu ostrva, da odem sad u tamo neko mesto, juznije( ne znam sad tacno) i da mu donesem neke tri stvari. Neku casu(naso), neki stit(naso) i neku trecu stvar. Nesto corpus veepings from a corpus beast. Sta je to i gde se nalazi! Hvala unapred. :boom:
to je jedan od dagoth-ur ovih sledbenika koji je malo izoblicen. Telo mu izgleda kao probijeno strelama a napada te rukama kao boxer, a gde da ga nadjes ne znam

mikac79 je napisao(la):
...

udavi se ali bukvalno
Ne mogu da verujem koliko sam se mucila oko toga, pila napitke za disanje pod vodom, a ono udavi se!!! :cuss: :cuss:

I ja sam se zaglavila na otprilike istom mestu kao i Gandalf. Ona baba (wise woman) koja zadaje quest za treci trial uopste ne spominje gde se nalazi taj tip - cuvar Nerevarine kulta. Gde da ga nadjem?

I zna li neko gde mogu da nadjem/kupim grand soul gemove? Nasla sam samo par komada.

E meni ta baba definitivno ide na nerve. Nisam bes siguran na sta mislis sa tim cuvarom. Da li je taj quest mozda kad treba da odes u neku pecinu, i da koknes tog cuvara? Ako nisi bolesna od neke bolesti, onda je to taj quest. Ja sam se sad zaglavio, jer nikako ne mogu da pronadjem walley of the wind. Znam da je negde juzno od nekih rusevina, ali ne mogu da ga pronadjem. HELP!!! :boom: :boom: :boom:

Ma to je ona misija koju mi zadaje posle donosenja onih izgubljenih prorocanstava. Treba da odem kod nekog tipa koji zadaje treci trial a ne znam gde.

E zaista nisam siguran, ali mozda je to ono kad treba da ides u Gnar (nesto) pa tamo u neku pecinu. Pa da koknes tog vodju. Ako jos nisi dobila neku bolest, onda je to taj quest, jer kad ga ubijes dobices neku bolest. Apsolutno nisam siguran. Ako je to TO, ta pecina se nalazi zapadno od Balmore na jednom od dva mala ostrvceta. Direktno zapadno. E da znas da je zaista prijatno videti osobu zenskog pola kako igra jednu od najboljih igara ikada napravljenih. :ang:

Ne, ne to je dosta posle toga. Isla sam u tu pecinu i ubila tipa i dobila bolest, izlecila je i posle toga uradila jos par glavnih questova. Pretpostavljam da nisi stigao dotle pa ne mozes da mi pomognes. Ipak hvala.
Nego koji si level? Ja sam 31

najvise grand soul gemova sam nasao na zapadnoj obali, u blizini Gnaar Morka [ili tako nekako, davno sam igrao] u pecinama u kojima se kriju krijumcari, samo pazi da pretrtazis sve sanduke, u nekima ces naci po dva-tri.

Znam da ovo nije pravo mesto, ali vidim da imate slicice pa da pitam...
Kako da ubacim avatara a da nije iz galerije?

Nikako, decko, nikako...

Kogoruhn

Poz svima!
E pa da pocnem:
Main Quest u Morrowindu sam presao 4 puta ,
a peti put sam preso glavni i sve opcionalne,imam sve jedinstvene iteme,Vodja sam svih kuca <Redoran,Hlaalu i Telvanni>, vodja sam svakog guilda osim thieves <Zato sto sam u jednom kvestu trebao da ubijem sve njegove vodje> ali i dalje lutam morrowindom,jer nemam pametnija posla.
Da predjem na tvoj problem Gandalfe:
To mesto o kome pricas su rusevine Kogoruhn koje su jugoistocno od tog seoceta <Urshilaku Camp>.U kogoruhnu imas dve male kupolaste kucice
<Dome of Urso , Dome of Pollock's Eve>, jednu veliku <Temple of Fey>,
i zamak <Hall of Phisto> .To sto ti trazis je "corpus weepings" nalazi se u jednoj od one dve male kucice <Dome of Urso , Dome of Pollock's Eve>,Braon zute je boje velicine Cd-a.U te dve male kuce imas po stub u sredini.Idi u obe kucice ,hodaj oko tih stubova (u prvom licu) i trazi ono sto sam ti malopre opisao. OK?

E da ako neko zna gde mogu da nabavim Tribunal ili Bloodmoon <u BG-u> posaljite mi adresu ili fon na [email protected]
-------------------------------------------------------------------------------------
The Greatest Morrowind Freak

Dee Dee

Idi u Balmora Mages Guild i tamo imas High Elf Carobnicu koja prodaje Grand Soul Gemove!

E nasao sam ja taj corpus weepings. To mi vise nije problem, problem je u tome sto sam se sad zaglavio, jer nikako ne mogu da nadjem "Cavern of the incarnate". To je tamo u nekom "Waley of the winds". A j pomagajte!!! cheers

E nasao sam ja taj corpus weepings. To mi vise nije problem, problem je u tome sto sam se sad zaglavio, jer nikako ne mogu da nadjem "Cavern of the incarnate". To je tamo u nekom "Waley of the winds". A j pomagajte!!! cheers

Re: Kogoruhn

Kaos je napisao(la):
Poz svima!
E pa da pocnem:
Main Quest u Morrowindu sam presao 4 puta ,
a peti put sam preso glavni i sve opcionalne,imam sve jedinstvene iteme,Vodja sam svih kuca <Redoran,Hlaalu i Telvanni>, vodja sam svakog guilda osim thieves <Zato sto sam u jednom kvestu trebao da ubijem sve njegove vodje> ali i dalje lutam morrowindom,jer nemam pametnija posla.
Da predjem na tvoj problem Gandalfe:
To mesto o kome pricas su rusevine Kogoruhn koje su jugoistocno od tog seoceta <Urshilaku Camp>.U kogoruhnu imas dve male kupolaste kucice
<Dome of Urso , Dome of Pollock's Eve>, jednu veliku <Temple of Fey>,
i zamak <Hall of Phisto> .To sto ti trazis je "corpus weepings" nalazi se u jednoj od one dve male kucice <Dome of Urso , Dome of Pollock's Eve>,Braon zute je boje velicine Cd-a.U te dve male kuce imas po stub u sredini.Idi u obe kucice ,hodaj oko tih stubova (u prvom licu) i trazi ono sto sam ti malopre opisao. OK?

E da ako neko zna gde mogu da nabavim Tribunal ili Bloodmoon <u BG-u> posaljite mi adresu ili fon na [email protected]
-------------------------------------------------------------------------------------
The Greatest Morrowind Freak

Odlicno, sada znam koga da cimam na pm :mrgreen: kad budem ponovo poceo da igram Morrowind

Pozdrav svim obozavaocima Morrowinda,

Pozdrav svim obozavaocima Morrowinda,
<Gandalfe Napisi svoj mail da bi ti mogao poslati sliku> E pa ovako Gandalfe idi opet u Kogoruhn ,pa onda sledi sliku koju cu da ti posaljem na mail.
A sto se tice cimanja kad god hocete na [email protected]
Uvek sam slobodan za Morrowind i nikada me nece smoriti ,ali sad posto vise nista ne mogu da u njemu radim <osim da se po njemu muvam> jer sam zavrsio sve kvestove treba mi Tribunal i/ili Bloodmoon.
Ako znate neko mesto u BG-u gde mogu da ih nabavim posaljite mi na mail.
POZ! :boom:

Hajde da ne otvaram novi thread; jedno generalno pitanje: gde mogu da se prodaju itemi koji kostaju, onako, petocifreno, a ne trebaju ti? Mislim, svuda trgovci imaju po par hiljadarki uglavnom. Imam stvari viska za koje mogu da uzmem Backu, Sumadiju i Sveti Stefan za odmor, ali ne mogu nigde da ih unovcim :)

Sve mozes da prodajes kod Creepera u Calderi. Odes u Calderu, preko mages gulda, i na istocnom kraju grada je Ghorak Manor tu udjes i nadjes malog. Jedino sto ima samo pet hiljada dinara pa moras malo matematiku da koristis :) ali ti ne skida cene, vec dobijas koliko vredi. Takodje imas u Tribunalu, u Almaleksiionom gradu (kako mu bese ime) onaj muzej gde mozes da dobijes dosta. Ali Creeper je dovoljan, ja sam stalno imao preko 150k para...

Inace, u igri mogu da se dodaju modovi ko u quake-u :) Tako, mogu da se malo promene neke od karakteristika igre. Na primer ono sto sam ja uradio i sto me je mnogo smaralo je brzina trcanja, koju sam kao globalnu promenljivu povecao i sad trcim brze i ja, ali i svi drugi :) Takodje, postoji recimo i Teleportation Ring, koji te teleportuje gde oces, da se ne bi smarao. To su recimo dva koja koristim, jer skoro da i nisu varanje. Jedino sto sam taj prsten nasao na netu tek kad sam igrao Bloodmoon, ali je koristan jako za Morrowind.

Pogledajte www.gamefaqs.org ima puno faq-ova za morrowind
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/3365.html

pozdrav

Fora je u tome da kupujes "sitne" stvari od nekih od njih, da oni dobiju novca, pa im prodas nesto skuplje i uzmes im taj novac nazad... Zatim se "odmoris" 24h i oni opet imaju onaj minimum novca... pa prodajes nazad one sitne stvari, opet sa odmorima izmedju. Tako se i povecava barter sposobnost, a oni se sve manje ljute. I vidi da u tom gradu imas dobar rejting, tj. da te i prodavac gotivi (podmiti ga, ali nemoj da preterujes)... Eto ideje ;)

ps. igras morrowind, tribunal ili bloodmoon?

Ma, morrowind svet rula! Jeste da je sve to pomaznjavano iz nekih starih dobrih knjiga, ali kada je PC FRP u pitanju - najbolje do sada...

silverglider je napisao(la):
Hajde da ne otvaram novi thread; jedno generalno pitanje: gde mogu da se prodaju itemi koji kostaju, onako, petocifreno, a ne trebaju ti? Mislim, svuda trgovci imaju po par hiljadarki uglavnom. Imam stvari viska za koje mogu da uzmem Backu, Sumadiju i Sveti Stefan za odmor, ali ne mogu nigde da ih unovcim :)

Za to je najbolji kraba trgovac. Da - kraba, najobicnija kraba koja se nalazi jugoistocno od grada Surana, pored Dwemer rusevina...ona je najbolji trgovac i ima 10 000.

Inace pazi se sa modovima posto kad ih predjes ne mozes da se vratis u original, vec moras da punis sejv od pre pokretanja moda tako da dobijeno iskustvo ne vredi nista (bar sam ja takva iskustva imao)

byMax je napisao(la):
Jeste da je sve to pomaznjavano iz nekih starih dobrih knjiga, ali kada je PC FRP u pitanju - najbolje do sada...

koliko znam, svi ti frpovi su pokradeni iz neke knjige...

A je l' vam se desavalo da stvari nisu tamo gde bi trebalo da budu prema nekim hintovima?

Npr. pomenuti dwemer puzzle box sam morao da preskocim i idem dalje, jer ga jednostavno nisam nasao. U raznim opisima se nalazi u Cells of Hollow Hand na najnizoj polici na levoj strani. Naravno, nije tamo. Plus sto sam ih pretrazio pedalj po pedalj kao francuska sobarica, ali ni traga ni glasa...

Dwemer Puzzle Box

Ako tako ne mozes da je nadjes moraces da kucas shifre.
:boom:

Kako uci u Cavern of the incarnate? Nasla sam je ali vrata su zakljucana i treba mi zvezda (valjda) koja je kljuc.

silverglider je napisao(la):
Najbolje je naci trgovca koji ima dosta dobre robe, recimo skrolova jer su skupi, a lagani. To kasnije mozes da rasprodas kod drugih.

Nazad
Vrh Dno