Šta je novo?

Pomoc za izbor kompa

Najbolje ti je da ides na FM2 kombinaciju.Probacu kasnije da ti sastavim konfu imam sad nekih obaveza.

Kao što reče LM81 ne može se sastaviti za tu sumu novca konkurentna konfiguracija pomenutoj, obzirom da sadrži u sebi 7770.

Iako se ne razumem bas najbolje u kompjutere primetio sam da nije bas nesto procesor na ovoj konfiguraciji... Da li ce raditi gta 4 na ovoj konfi i ostale igrice? bar na medium postavkama

Poenta priče je da za te pare nećeš moći nešto preterano da se naigraš u high detaljima.

Ako imaš koji din preko onda bi ti bilo pametno da ideš na neki recimo FX-4100 ili 6 seriju koji su u rasponu od 7500-10500k...poređenja radi taj koji se tebi nudi je oko 4k
ploča od 5k( ASUS M5A78L LE oko 50e imao sam je i ok je..stabilna,sigurna) pa na više,
memorija 4gb od 3k pa na više,
kućište koje hoćeš minimum 500w za početak gledaj neko koliko toliko kvalitetnije.
i na kraju grafika koja je najbitnija..tu bih išao na ATI pošto za najmanje novca dobijaš najviše performanse.Generalno 7770 se kreće od 80e pa na više...

U svakom slučaju ta konfa za 31k može da se sklopi za koji dinar manje...

Moja preporuka..sklapaj sam..malo pretražuj forum i gledaj cene...proći ćeš za iste parice sa boljim hardverom.Ili ako dodaš par hiljada više imaćeš doosta bolji hardver.

Znaci size teme.
Bandicot: Jel mi bolje da kupim ovaj gotov komp ili da sastavim sam.
User1: Bolje sastavi sam.
User2: Evo ja cu ti dati neke predloge, evo npr ovo ti je bolje.
Bandicot: Aha super, hvala ali niste shvatili pitanje, nisam trazio objasnjenje vec podrsku u izboru koji sam vec doneo. Ipak cu da kupim gotov komp. :)

No hard feelings, ali meni je to ovako zvucalo.

^Kao sto sam rekao ne razumem se u kompjutere pa sam zbog toga pitao za pomoc, vecina njih je rekla da tesko moze da se nesto bolje sastavi zbog toga sto u gotovom kompu je graficka kartica 7770 a koliko sam shvatio najbitnije za igrice je graficka kartica...
Evo nasao sam i ovu gotovu konfu ima quad core proc , ali ne znam kakva je graficka kartica.
http://www.winwin.rs/racunari-i-kom...lon-ii-x4-4gb-500gb-r7-240-dvdrw-1181966.html

Nazad
Vrh Dno