Šta je novo?

Pomoc za Iron Storm

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Kada pocne 4. celina, ona kad udjete u hem. fabriku, pobijete sve unutra i uskocite kroz rupu u liftu u narednu celinu, desava se nesto zasta nisam najsigurniji da li je bag.

Naime, posle pocetka nivoa, ona riba sto mi salje poruke me obavestava da sve zavisi od mene i da ono sto se unutra pravi moze da unisti svet. Nedugo zatim ulaze neka dvojica sirotana koji dozivljavaju sudbinu brkatog Iracanina pred Amerom sa Rocket Launcherom. Medjutim...

Ubrzo potom se pojave jos dvojica KOJE UOPSTE NE MOGU DA UBIJEM i tu sam poludeo. Ispalio sam jednom cak 6 raketa pravo u glavu - i nista. Ako krocim iz te prostorije u narednoj me docekaju oni neunistivi automatski mitraljezi sa plafona.

Kako ovo preci ? Skinuo sam sifre, ali ne bih da ih koristim. Pomoc, molim vas. Unapred zahvalan.

Mitraljezi nisu neunistivi, sa par preciznih pogodaka u socivo, naravno snajperom, mozes da ih neutralises. Nisam jos stigao do tog nivoa te ti ne mogu pomoci, ali uskoro cu.

Hvala na pokusaju pomoci, ali definitivno je bug. Upotrebio sam sifre za dopunjavanje health-a i municije i ispalio u tu dvojicu otprilike 56 raketa i 2500 metaka, respektivno, bez efekta.
Batalio sam igru i deinstalirao je, pobrisao vcd-ove...
Hvala u svakom slucaju

Nazad
Vrh Dno