Šta je novo?

Pomoc Za Graficku Kartu Da Li Kupiti ?

cobra

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2002
Poena
604
ASUS 8170 ge force 4 mx 420 ddr 64

Ako neko i ma neka mi kaye kakva je gore navedena karta.Inajbolji detonator za nju.

Hvala .............

Kartica po mom misljenju predstavlja losu kupovinu, kao i bilo koji drugi MX420 model...Dodaj jos malo para i kupi MX440.

cobra je napisao(la):

Ako neko i ma neka mi kaye kakva je gore navedena karta.Inajbolji detonator za nju.

Hvala .............

MX420 je dva puta sporiji od MX440 i nema nikakvog smisla uzimati ga. Ako te interesuje 3D uzmi barem MX440 zbog gore navedenog a ako te ne interesuje dovoljan ti je i prastari ATI Rage 128Pro u ATI ili Gigabyte varijanti.

cobra je napisao(la):
Mozda gresim, ali zar GF4 MX420 nije sa obicnim SDramom???:confused:
Na taj ASUS MX420 dodas jos 12 eura i uzmes lepo MX440 isto ASUS, koji vec jeste sa DDR memorijom.
boom FX ctp;

Re: Re: Pomoc Za Graficku Kartu Da Li Kupiti ?

Bogda je napisao(la):
MX420 je dva puta sporiji od MX440

Nije tacno....ni blizu. Ova ima ddr memoriju. Od ove kartice duplo je sporiji recimo tnt2pro...:)

Re: Re: Re: Pomoc Za Graficku Kartu Da Li Kupiti ?

Broz je napisao(la):
Nije tacno....ni blizu. Ova ima ddr memoriju. Od ove kartice duplo je sporiji recimo tnt2pro...:)
Jeste ali nema ddr nego sdr,provjereno!

Broz je napisao(la):
Nesto mi nije jasno, za koju kazes da ima DDR, 420 ili 440???:confused:

Pa ja sam samo pazljivo procitao prvi post tj pitanje coveka u kome sam kaze DDR...

To je u redu, ali ASUS, kao i svaki drugi GF4 MX420 se pravi sa SDramom...
boom FX ctp;

Nije tacno! Molim te prvo proveri pa onda tvrdi - recimo Gainwardov model ima ddr i nije jedini...

GAINWARD/CARDEXPERT MX420, GeForce 4 Power Pack Pro/450TV, Nvidia GeForce 4 MX 420, high speed 64MB DDR, TV-Out. Nview display + EXPERTtool performance tuning utility for enhanced setting.Retail box. Please see images. Mfr's P/N: VGF4MX420L Model#: GF4 PWR PK Pro/450TV

pozdrav:wave;

Za sada samo gf3 ti 200 do ti 500.

Broz je napisao(la):

Naravno ddr ali 64-bitni a ne 128bitni pa dodje jos sporiji od sdr-a.

Ljudi, coveku je trebala informacija za konkretan model kartice, ASUS 8170 ge force 4 mx 420 ddr 64, i nemojte mu sada tu pricati "ima DDR, nema DDR" posto model za koji je on pitao ocigledno ima DDR...Znaci, da ne zastranjujemo previse.

P.S. Ovo je iskljucivo dobronamerna kritika...

Nazad
Vrh Dno