Šta je novo?

Pomoc za director 8.5

stojkov

Čuven
Učlanjen(a)
17.12.2001
Poena
619
Pravim neki mm CD. Hocu da napravim animaciju fioke koja se otvara i u njoj nekoliko opcija - kao u vecini enciklopedia. Postoji li gotov sablon za nesto slicno za director?
Linkovi su dobrodosli.

ne kapiram..kakvu hocesh animaciju? 2d kao najobicniji flash rad ili nesto komplikovanije i atraktivnije u 3d? ako hocesh ovo drugo potreban ti je neki 3d program koji ima opciju export to shockwave 3d...

Najobicnija 2d animacija, kao u flesu. Mrzi me da sada pravim celu animaciju, pa sam mislio da skinem sablon.

tesko da cesh nesto tako naci...josh teze da lichi na nesto...

Mislim da tako nesto nije preterano tesko.

Neka ti gornji leyer bude nekakva gornja ploca te fioke, komode iz koje ona izlazi, a donji layer fioka koje ce se kretati pprema tebi, a u isto vreme se uvecavati ali ne linearno nego prednje strana vise nego zadnja, da bi se dobio utisak perspektive..... A linkovi stvarno ne bi trebali da ti budu problem.

E sada, ako ne umes da nacrtas fioku da lepo izgleda, to je vec druga prica, i tu ti ne mogu mnogo pomoci.......

Pozdrav.

Ovo sa fiokom sam kako tako i resio, ali sad imam problem sa nasim slovima. Tekst koji treba da ubacim je skeniran i prebacen u word, kada probam sa copy/paste dobijam hijeroglife umesto nasih slova. Cak i kada pokusam da ih prekucam u samom directoru, ni sa jednim fontom ne dobijam sva nasa slova.
Koji vi font koristite i koji raspored?

Vrh Dno