Šta je novo?

pomoc za cs

laki_mafija

Slavan
Učlanjen(a)
16.05.2004
Poena
304
imam jedan ogroman problem.ne mogu da namestim cs iz hl2.probao sam i sa novim shortcut-om pa napisem -steam -console -game cstrike.i nece pa nece.izbacuje mi sledece"the name"c:\document.........\hl2\hl2.exe -steam -cosole -game cstrike" specified in the target box is not valid.make sure the path and file name are correct.gospodo sto mi je ciniti?molim za pomoc

Cisto da ti kazem, ako je to ona ISO verzija, nece raditi (posto se hl2.exe ne startuje direktno nego preko loadera, koji ne podrzava command-line parametre)...

bojim se da je to upravo to.tako startujem hl.pa jer mogu da uradim nesto povodom toga.jer ima da se nadje negde sam cs disk pa preko njega da probam?

slicna stvar se desava i sa instaliranim cs om... sve dok nisam pobrisao sve steam fajlove...i onda je proradio

laki_mafija je napisao(la):
imam jedan ogroman problem.ne mogu da namestim cs iz hl2.probao sam i sa novim shortcut-om pa napisem -steam -console -game cstrike.i nece pa nece.izbacuje mi sledece"the name"c:\document.........\hl2\hl2.exe -steam -cosole -game cstrike" specified in the target box is not valid.make sure the path and file name are correct.gospodo sto mi je ciniti?molim za pomoc

Evo da se upišem...

Target treba da bude: "putanja do hl2.exe" -steam -console -game cstrike

Posle navodnika je obavezan razmak.
Možeš da probaš i iz command window-a (hl2.exe -steam -console -game cstrike)

Ovo inače radi i sa "onom" verzijom ,)

Radi sa "onom verzijom" ali nema mapa???
Gde su mape?

Evo ovako prva slika pokazuje ekran cim se startuje, znaci nigde nema "create server" samo "new game".
Druga slika pokazuje kad kliknem na "new game"???

Prilozi

• Image1.jpg
    Image1.jpg
    37.7 KB · Pregleda: 101
  • Image2.jpg
    Image2.jpg
    25.4 KB · Pregleda: 88
Evo samo skinite ovaj fajl i mocicete da igrate counter strike. Fajl sam malo obradio u Hex Editoru tako da pokrece CS a ne Half Life. Sve sto treba da uradite je da ga prekopirate u Half-Life 2 direktorijuma i pokrenete umesto Launcher.exe

Prilozi

• Counter Strike.zip
    40 KB · Pregleda: 89
Poslednja izmena:
Cut-paste iz konzole

Game .dll loaded for "Half-Life 2"
Heap: 64.00 Mb
DS:stereo speaker configuration detected
Parsed 23 text messages
Both ConVars must be marked FCVAR_REPLICATED for linkage to work (sv_noclipduringpause)
execing config.cfg
Can't use cheat cvars in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvars in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
1 CPU, Frequency: 2.3 Ghz, Features: AuthenticAMD SSE MMX 3DNow RDTSC CMOV FCMOV
GetAllManifestFiles: Unable to load maplist.txt
execing valve.rc
execing autoexec.cfg
Network: IP ***.***.***.87, mode MP, dedicated No, ports 27015 SV / 27005 CL
execing ai_fix.cfg

Ja stvarno ne znam sta je problem?

Jel zna neko kako forceovati DX8 iz cfg fajla, umesto preko -dx 80 parametra?

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Jel zna neko kako forceovati DX8 iz cfg fajla, umesto preko -dx 80 parametra?

otkucaj ovaj red u "config.cfg" fajlu
mat_dxlevel "81" - za dx 8.1

ovo postade kompikovano.gde se izgubise one stare igrice.samo kliknes start game i eto ga.kakvi djavli i kucanje i traganje gde je sta .boze gde ide ovaj svet.

Nisam u cs-u, a uradio sam "...hl2.exe -steam -cosole -game cstrike"?

Evo kako izgleda CSSource. Doduse ovo je od one verzije od 500MB, mada sam igrao ranije i onaj sa HL2 i takodje nije izgledao kao ovaj tvoj... Nisam jos video takav...

Prilozi

• css.jpg
    css.jpg
    46.5 KB · Pregleda: 75
Bojan Novakovic je napisao(la):
Evo samo skinite ovaj fajl i mocicete da igrate counter strike. Fajl sam malo obradio u Hex Editoru tako da pokrece CS a ne Half Life. Sve sto treba da uradite je da ga prekopirate u Half-Life 2 direktorijuma i pokrenete umesto Launcher.exe
Sve lepo funkcioniše.

voodoo ti si bog!!!hvala ti za sve.imas pice od mene.samo reci sta pijes i gde da ga saljem.cs je zista prevaziso sva moja ocekivanja.igram ga noc i dan.malo su botovi onako ,relativno slabi ,ali nema veze.rokacina je do ....!jos jednom se zahvaljujem svima koji su pokusali da mi pomognu.HVALA HVALA I JOS JEDNOM HVALA

Nazad
Vrh Dno