Šta je novo?

pomoc za Audiocatalyst

mihailo

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Od kako koristim WinXP ovaj Xing-ov program (ver 2.1) ne radi, tacnije prilikom pokusaja grabb-ovanja program prijavljuje "Invalid floating point operation".Ako je neko imao iskustva sa ovim problemom, a uspesno ga je resio, ili ko ima ideju sta bi moglo da skripi,molio bih da mi odgovori.:wave;

Fale ti verovatno ASPI drajveri za XP. Probaj da setuješ grebovanje na Analog (biće loš kvalitet) za prvo vreme dok ne skineš ASPI drajvere za XP (Settings>General>Analog).
Ako ti ne daje mogućnost da čekiraš ASPI mod definitivno mu nedostaju ASPI drajveri.

A mogu li ja te drajvere skinuti "od nekud"?

Potrazi preko google-a, a vidi i na liaokai-u.

Da li postoli neka fora u vezi sta treba prvo instalirati, ASPI drajvere ili Audio Catalyst.Ili to nije bitna stavka?

Instalirao sam ASPI drajvere posle Audio Katalista a i dalje ne mogu da cekiram ASPI mod ???

Trebalo bi pre.. Da li si rebutovao posle instalacije aspi-ja??

Skini aspichk(kao sto mu ime kaze sluzi za cekiranje da li je aspi dobro instaliran) tezak je 112k, ili da ti sibnem na mail, ako hoces na mail pisi mi na gorepomenuti emajl:)

Pise nije pravilno instaliran.Ja instaliram opet , restartujem i proverim kad ono:mad: opet nepravilno instaliran.
Pise takodje da su komponente koje instalira forceASPI pregazene od strane nekih drugih drajvera(probabli XPovih)

A sto je najchudnije AudioGrabber normalno radi u ASPI modu.

Reci mi tacno KAKO si instalirao, mislim kojim postupkom?

aspi lepo skinite odavde i sve lepo radi.
instalacija prosta i provereno radi, tj. dosad se niko nije zalio.

vec je bio slican ovakav topic; potrebno je samo malo potraziti po forumu

Audio katalist instaliran.

Strtovao instaspi.bat......prees any key to continue...pritisnuo:D

Rebutovao

Audiograbber 1.8.4 resava probelm.
Idi na www.download.com i za svaki program ti pise za koji OS je predvidjen.

BodyRemover je napisao(la):
Audio katalist instaliran.

Strtovao instaspi.bat......prees any key to continue...pritisnuo:D

Rebutovao

Tvoj aspi verovatno nema NT podrsku, sto je za XP potrebno.
Vidi da li u aspijevom folderu imas WINNT folder. Ako ga nemas onda je to u pitanju.
Ni meni kad sam sa 98-ce presao na XP nije radio aspi i zato skini ga sa http://solair.eunet.yu/~selesi/files/forceaspi.zip (150 kb)
Videces da ce ti raditi.
poz. :wave;

Comet Hunter je napisao(la):
Tvoj aspi verovatno nema NT podrsku, sto je za XP potrebno.
Vidi da li u aspijevom folderu imas WINNT folder. Ako ga nemas onda je to u pitanju.
Ni meni kad sam sa 98-ce presao na XP nije radio aspi i zato skini ga sa http://solair.eunet.yu/~selesi/files/forceaspi.zip (150 kb)
Videces da ce ti raditi.
poz. :wave;

Bas odatle sam skinuo i ne radi:)

Nemoj te fore-"videces da ce ti raditi"

BodyRemover je napisao(la):
Bas odatle sam skinuo i ne radi:)

Nemoj te fore-"videces da ce ti raditi"

ovo mora velikim slovima:)

START--RUN--BROWSE--NANISHANIS NA "INSTASPI"--REBUT--RADI!!!!!

no more problems

Zahvaljujuci Brozu-problema vise nema!:wave;

Vrh Dno