Šta je novo?

pomoc,winrar poludeo

sasabraj

Slavan
Učlanjen(a)
02.01.2006
Poena
319
Dakle,uz pomoc Winrar-a sam zelio da podijelim jedan ISO fajl.Greskom,tako dobijene fajlove sam "izrucio" na desktop.
Rekoh,nema problema,sve sam izbrisao,ali...Pri svakom pokretanju sistema ponovo se pojave na desktopu???
Pokusao sam da optimizujem sistem sa WinASO Registry Optimizer,i pored toga se pojavljuju kao na slici koju prilazem.Sta da radim ,help me!:S:

Prilozi

• desktop problem.webp
    desktop problem.webp
    66 KB · Pregleda: 71
Probaj da ih izbrises,uninstaliras WinRar i onda restartujes.

Koliko uopšte tih fajlova ima?
Moguće je da ih ima mnogo više nego što staje na desktop, pa si obrisao samo jedan deo njih koji se video.

Koliko uopšte tih fajlova ima?
Moguće je da ih ima mnogo više nego što staje na desktop, pa si obrisao samo jedan deo njih koji se video.

Vrlo verovatno je ovo sluchaj, verovatno si promashio velichinu fajla kad si delio, tako sam se ja zeznuo jednom pa sam dobio krsha sitnih fajlova od 700 kilobajta umesto megabajta, jedino meni nije bilo na desktopu pa sam samo obrisao folder, tako da verovatno nisi obrisao sve, pa kad restartujesh pojavi se ono shto nisi obrisao.

:wave:

E jest,moguce.
Znaci ceka te mnogo restarta i shift+delete+enter kombinacija 😛.

Pa zar ne mozes u nekom file manageru npr. Total commanderu da otvoris desktop i lepo vidis koliko ima fajlova na desktopu i izbrises sve sto ti treba ?

Nazad
Vrh Dno