Šta je novo?

POMOC vezi CS-a....

Up_The_Irons

Čuven
Učlanjen(a)
22.11.2003
Poena
604
ljudi ajde ako neko zna nek mi pomogne...
kad igra cs nishan mi uzasno sporo vraca u normalu... zna li neko neki lek :D

Zaključaj FPS na 100: <fps_max 100>. I koristi <cl_lw 1>, pa čučneš i držiš Ctrl, spustiš konzolu i kucaš <cl_lw 0>. Ovako ti je nišan uvek skupljen, osim kad pucaš.

sve je to uradjeno ali dzabe :( :( :(

spustaj konzolu -> "cl_dynamiccrosshair 0"

Floyd je napisao(la):
spustaj konzolu -> "cl_dynamiccrosshair 0"
Da, ovo sam zaboravio da kažem. Po defaultu je cl_dy 1. E, sad, ako je pre toga nećto menjano, onda je na nuli. Znači, prvo cl_dy 1, pa ono gore što sam napisao, pa onda cl_dy 0.

E, ako ne bude htelo, javi da rešimo; i sam sam već zaboravio kojim redom idu komande. :rolleyes:

am i to sam pokusavao ;) dzabe....

znaci ono imam ok komp 1,2 ghz 256 ddr, g-force 2 mx400 i kao da mi isto malo secka.... i to kad uhvatim isto riljanje sporo se vraca nishan u normalu.... :( ajd ljud pomozite plz

ukucaj net_graph 1 pa vidi kako ti se krece fps pa javi. Inace masina ti i nije nesto narocito za cs pa me nebi iznenadilo da ti se zbog malog fps-a nisan sporije skuplja

a koja konfiguracija treba za CS ?!?!?

Up_The_Irons je napisao(la):
Ma mašina je skroz OK. Radio je i na giga celiju sa 256SD i gf2. Ako seckanje počinje kad ti opališ rafal, onda pogledaj kol'ko programa ti čuči u systray-u, tj. koliko rama ti je available. To se meni dešavalo na gorepomenutoj mašini sa 128MB - znači falio ram...

EDIT: Da, ukucaj +graph u konzoli da vidiš FPS, ili preko net grapha.

fps mi ide oko 70-80 u nekoj borbi ali je vishe oko 90.... a zna i dosta da padne...

ma za komande sam i ja znao :D i sve radi ali nishan je i dalje spor :D :(

ma za komande sam i ja znao :D i sve radi ali nishan je i dalje spor :D :(
Brate mili, ako je neka misterija, donesi ga u Obrenovac da ga pregledam! ;)

Padoše mi na pamet drajveri. Koristiš neke iole novije, ne?

EDIT: U configuration, modes - stavio si OpenGL, zar ne?

da OpenGL je stavljen naravno ;)

pa za graficku imam najnoviji onaj 5216 :D

online/LAN igra ili sa botovima?
ako je sa botovima, ne chudi...igraj sa sto manje botova :d
a za tu graficku ti ne trebaju najnoviji drajveri, i neki 4x.xx koji su ti radili kako valja su sasvim dovoljni

sa botovima... ma koliko god ih stavim :D svejedno je...

Onda jedino preostaje činjenica da ti je RAM prebukiran antivirusom, ili bilo kakvim rezidentnim programom. Ako četvorke drajveri ne pomognu, isprazni RAM pre igrice, znači pogasi sve programe i pokreni Rambooster (ako imaš XP, ne treba ti ovo). Onda uđi u CS stavi 16 igrača, opali rafal i moraće da radi! Osim ako nas ne zavlačiš malo? ;)

Po mom misljenju za normalno igranje ti treba neki athlon xp,256ddra i neki gf4mx. Ako ti je u konzoli fps_max 100, i cl_dy 0 i imas dovoljno fps-a nisan mora normalno da se ponasa. Mozda je za tebe normalno vracanje nisana sporo ili si tako umislio.
Pozdrav

ne zavlacim vas ;)

heh mladene znam vrlo dobro kako trea nishan da se vraca ;)

heh ali ja ne znam sta smem da pokasim od programa u task manageru..... :D

heh ali ja ne znam sta smem da pokasim od programa u task manageru..... :D
Znaš ono u "Mi nismo anđeli" kad se Cvijanović sa penom na licu udari po čelu i kaže "Jaoooooj...". E, to mi je prvo prošlo kroz glavu :mrgreen: .

Koji windows imaš? Ako koristiš XP, potraži malo po pretrazi šta sme da se gasi u startupu, a šta ne. Ako je 98-ica ili Me, onda gasi sve osim systray, scanreg, internat... uff ne mogu da se setim šta još.

Pazi, tvoja memorija je generalno spora, tako da moraš igrati na kapacitet. Ako već nemaš DDR, bar oslobodi tu sadašnju.

pa imam bre 256 DDR.... imam xp...

nije do memorije jer je 256 ddra dovoljno. Ili ti je slaba graficka ili procesor. Pretpostavljam da imas neki duron ili celeron

duron 1.2 Ghz :D
graficka vec sam rekao GeForce 2 MX400 64mb... :D

:(

Nazad
Vrh Dno