Marsovac je napisao(la):Vecina telefona ima mnostvo funkcija koje svakako neces iskoristiti kod nas npr. WAP slanje E-mail-a i da ne nabrajam...
Dok te funkcije budu kod nas proradile
Bahati [SiD] je napisao(la):ja savrseno komotno koristim WAP na svom m35, ne'am pojma o cemu pricas. c35 i m35 su skoro isti telefoni, samo je m x puta robusniji, tako da ako imas klizave sake znas sta ti je ciniti.
![]()
ti rece "dok ne budu proradile", a ja znam da rade jer ih koristim.Marsovac je napisao(la):Pa sad nisam bas stekao utisak da je WAP kod nas preterano zastupljen... a koje servise koristis ako nije tajna...?
Bahati [SiD] je napisao(la):ti rece "dok ne budu proradile", a ja znam da rade jer ih koristim.ne znam sta sve moze da se radi sa wap-om, al' ja samo surfujem po wap stranama kad mi nesto hitno treba jer je skupo. neznam kol'ko je tacno, al' je skupo. imas zvanican mobtel-ov sajt sa dosta korisnih informacija, a mozes i da proveris postu na yahoo-u, recimo...
Marsovac je napisao(la):Pa sad nisam bas stekao utisak da je WAP kod nas preterano zastupljen... a koje servise koristis ako nije tajna...?
I ako vec koristis WAP mozes li mi reci molim te koliko to "guta" na minut ili kako vec obracunavaju impulse ovi u Mobtel-u?
A ako dobro znam telekom recimo nema WAP ili se varam?
hvala unapred za odgovore
:wave;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari