Šta je novo?

Pomoc ! Veze nemam

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Momci nemam mobilni ni veze nemam sa mobilnima a uzeo bih neki pa mi treba vas zlata vredan savet.
Za oko mi je zapao Simensov C35. Sta mislite ?

Bas ste pomogli coveku. Sad sigurno zna sta ce da radi:)

Neeeee... uzmi Motorolu, ne, ne uzmi nekog Eriksona... :D
salim se...
Siemens telefoni su (po mom misljenju) generalno dobri, i sjajno su se pokazali na ovoj nashoj budjavoj mrezi mobilne telefonije... Vecina telefona ima mnostvo funkcija koje svakako neces iskoristiti kod nas npr. WAP slanje E-mail-a i da ne nabrajam...
Dok te funkcije budu kod nas proradile ti ces svakako vec promeniti jedno 5 telefona i bice izmisljeni telefoni ko zna koje generacije... Zakljucak: Nemoj davati preterane pare za telefon ne isplati se !!!
Anyway mislim da ce ti taj Siemens C35 sasvim lepo raditi posao, a i nije tako skup.
Neko rece da uzmes M35... da i to je sjajan telefon izbor je na tebi, a poslovica uvek vazi "Koliko para toliko muzike"
Samo pazi da uzmes nov telefon, mislim da te neko ne nategne pa da ti proda polovan kao nov...

ajd` stay young :wave;

Hmm C35 je dobar telefon ali mu baterija ne drzi bas dugo.Ja imam C35 i dobro sluzi osim pomenutog problema sa baterijom.

Marsovac je napisao(la):
Vecina telefona ima mnostvo funkcija koje svakako neces iskoristiti kod nas npr. WAP slanje E-mail-a i da ne nabrajam...
Dok te funkcije budu kod nas proradile
:confused: ja savrseno komotno koristim WAP na svom m35, ne'am pojma o cemu pricas. c35 i m35 su skoro isti telefoni, samo je m x puta robusniji, tako da ako imas klizave sake znas sta ti je ciniti. :D

Bahati [SiD] je napisao(la):
:confused: ja savrseno komotno koristim WAP na svom m35, ne'am pojma o cemu pricas. c35 i m35 su skoro isti telefoni, samo je m x puta robusniji, tako da ako imas klizave sake znas sta ti je ciniti. :D

Pa sad nisam bas stekao utisak da je WAP kod nas preterano zastupljen... a koje servise koristis ako nije tajna...?
I ako vec koristis WAP mozes li mi reci molim te koliko to "guta" na minut ili kako vec obracunavaju impulse ovi u Mobtel-u?
A ako dobro znam telekom recimo nema WAP ili se varam?

hvala unapred za odgovore
:wave;

Marsovac je napisao(la):
Pa sad nisam bas stekao utisak da je WAP kod nas preterano zastupljen... a koje servise koristis ako nije tajna...?
ti rece "dok ne budu proradile", a ja znam da rade jer ih koristim. :D ne znam sta sve moze da se radi sa wap-om, al' ja samo surfujem po wap stranama kad mi nesto hitno treba jer je skupo. neznam kol'ko je tacno, al' je skupo. imas zvanican mobtel-ov sajt sa dosta korisnih informacija, a mozes i da proveris postu na yahoo-u, recimo...

Bahati [SiD] je napisao(la):
ti rece "dok ne budu proradile", a ja znam da rade jer ih koristim. :D ne znam sta sve moze da se radi sa wap-om, al' ja samo surfujem po wap stranama kad mi nesto hitno treba jer je skupo. neznam kol'ko je tacno, al' je skupo. imas zvanican mobtel-ov sajt sa dosta korisnih informacija, a mozes i da proveris postu na yahoo-u, recimo...

ok. mozda sam se pogresno izrazio sa tim "dok ne budu proradile"... time sam mislio da budu upotrebljive tj. dostupne i onima sa plicim dzepom i naravno kada oba (juhuuu imamo cak 2 provajdera) provajdera budu podrzavala neke naprednije opcije... ni ja neznam sta uopste da ocekujem od tog WAP-a niti znam koji ce mi...
Imao sam priliku u Sloveniji da vidim taj slavni WAP na delu (tamo je to relativno rasireno), ali svejedno nisam stekao utisak da je to nesto sto mi treba... ma samo jos jedna fora da se narodu otmu pare... :D
Mislim da mobtel podrzava i slanje E-mail-a ali da je isto tako papreno skup... to je mozda jedan od servisa koji bi mi bio potreban...
LM samo iz tog razloga ne odobravam kupovinu skupih telefona koji imaju bog zna kakve funkcije koji 99% korisnika ne upotrebljava...

vozdra

Marsovac je napisao(la):
I ako vec koristis WAP mozes li mi reci molim te koliko to "guta" na minut ili kako vec obracunavaju impulse ovi u Mobtel-u?
A ako dobro znam telekom recimo nema WAP ili se varam?

hvala unapred za odgovore

Pa koliko ja znam minut WAPa je 8 dinara u skupljoj i 4 dinara u jeftinijoj tarifi. I da, telekom nema WAP :( Mada i koj ce nam djavo, barem poruke sada stizu gotovo trenutno :)

nego da se vratimo na temu :)

ne znam nikoga koima c35 da se zali na doticni. ja ga nisam kupio iz razloga sto sam se razmazio na noki-ici 5110 i navikao sam da mi baterija traje danima :) pa sam se odlucio za eriksona t20e.

ps. imas i srebrnu varijantu c35 koja izgleda mnogo dobro!! :)

Vec su ti ljudi rekli da je telefon super, a ja cu ti samo dodati da sam se toliko odusevio da sam napravio sajt o njemu. Polgedaj potpis!! Sto se tice svetla uporedjuj malo razlicite telefone C35 serije posto ovi koji su dosli u zadnjih nekoliko meseci imaju dosta bolje osvetljenje.

Hvala vam svima ljudi, malo sam se zbunio sa pocetnim odgovorima (malo vise;) ) ali potonji su mi dosta toga razjasnili...
Sta cu kad sam totalni totov sto se mobilnih tice...:(

Nazad
Vrh Dno