Šta je novo?

Pomoc u vezi Voodoo-a i D3d-a !

J@mmer

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
619
Imam Voodoo 3 2000 16MB na jednoj staroj masini i prva potrebna informacija je kako da nateram 3d mark 2001 da se instalira pa da ga na kraju testiram posto je on d3d a glide ne funcionise a patch ne mogu da nadjem za njega, probao sam sve zive drajvere medju kojima su Amigamerlin i Amigasport, kako sam i ocekivao ne pomaze, pa ako neko ima neka davna iskustva sa tim zamolio bih da mi pomogne i kaze koji su po njemu najbolji drajveri sa dobrim kvalitetom slike i brzinom rada, koji utility pored toga da koristim za tweak posto nemam vremena da se bakcem sa gomilom programa.

Pozdrav !!! :type:

Minimum System requirements...A modern 3D accelerator with 32MB of memory :p

Takodje Voodoo 3 nema T&L jedinicu a mislim da 3D Mark ne radi bez toga...

ja je napisao(la):
Takodje Voodoo 3 nema T&L jedinicu a mislim da 3D Mark ne radi bez toga...

Nema to veze. Radi 3DMark01 i na karticama koje nemaju T&L. Konkretno ja sam ranije pokretao testove i na TNT2, kao i na i810 grafikama.

?

Hvala na ogovorima, ali da li neko moze da mi pomogne u vezi drajvera i tool-sa za Voodoo 3 !

Pozdrav !!! :smash:

?

Probao sam na www.voodoofiles.com ali tamo ima dosta drajvera, nije mi problem da ih nadjem, nego da li neko zna iz iskustva koji su najbolji za igrice se ne smaram bez veze !

P.S.
Hvala u svakom slucaju na odgovoru !

Pozdrav !!!

Najbolji su oni koje je izbacili likovi pod pseudonimom 3dhq (verovatno se mogu naći na voodoofiles). Međutim, zadnji put kada sam jurio drajvere za Voodoo, bila je 2002. :D tako da je moguće da su se pojavili i bolji. Proveri sekciju 3rd party drajvera i pokušaj prvo sa 3dhq, pa ako ne rade lepo onda još neke nezvanične (zadnji zvanični su sada praktično neupotrebljivi za bilo šta).

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Najbolji su oni koje je izbacili likovi pod pseudonimom 3dhq (verovatno se mogu naći na voodoofiles). Međutim, zadnji put kada sam jurio drajvere za Voodoo, bila je 2002. :D tako da je moguće da su se pojavili i bolji. Proveri sekciju 3rd party drajvera i pokušaj prvo sa 3dhq, pa ako ne rade lepo onda još neke nezvanične (zadnji zvanični su sada praktično neupotrebljivi za bilo šta).

Probao sam da skinem po njima (voodoo files) najbolje ne oficijalne drajvere VoodooLizer 1.06.00 i VoodooXtreme 1.06.00 ali su lazni linkovi pa ih sada jurim po net-u da vidim kakvi su, reci mi da li mozda pamtis koji je po tebi bio najbolji tool&tweak za voodoo-a !!!

Pozdrav !!! :wave:

Poslednja izmena:
J@mmer je napisao(la):
Probao sam da skinem po njima (voodoo files) najbolje ne oficijalne drajvere VoodooLizer 1.06.00 i VoodooXtreme 1.06.00 ali su lazni linkovi pa ih sada jurim po net-u da vidim kakvi su, reci mi da li mozda pamtis koji je po tebi bio najbolji tool&tweak za voodoo-a !!!

Pozdrav !!! :wave:

www.3dfxzone.it

skini Amigasport 3.0 driver ako koristis XP i teraj :) ubedljivo je najbolji i pisan iskljucivo za V3. za klokovanje je postojao V3 overclocker (sta ce ti to sada) ali radi mislim samo pod win 98. Mozes koristiti powerstrip recimo.

pozz

Minja, hvala na odgovoru uspeo sam da namestim dobre drajvere posto ni amigasport ni amigamerlin u xp-u mi se nisu sjajno pokazali pa sada koristim voodoolizer 1.05.00 i on mi najbolje radi !!!!

Pozdrav !!!

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
1. Koristio sam 3Dmark2001 a ne 3DMark2001SE verziju
2. Testirano je na Windows 98SE.

Vrh Dno