Šta je novo?

Pomoc u odabiru INTERNET provajdera!!!

proximo

Slavan
Učlanjen(a)
04.05.2004
Poena
319
Do sada sam se kacio preko COMNETING-a i TELEPORT-a i iz meseca u mesec telefonski racun mi je sve veci! Predlozite mi nekog provajdera koji je koliko-toliko ekonomicniji! :wall:

Predji na wireless ili cable

Poslednja izmena:
Xa, xa, xa! Pa da mogu da predjem na wireless ili cable ne bih postavio ovakvo pitanje, nego: " Vasa iskustva sa wireless-om?"!

BcN izgleda najpovoljniji po ceni (500,00 dinara flat)
vidi http://www.beocity.com/
samo nemam korisnicka iskustva, zonijev Sezam smo neko vreme koristili na po jedan ISDN kanal i bio je manje-vise OK.

041 = dranje :guitar:

042 = :smoke:

Sezam ili SC Net

:wave:

Sezam...
Flat je 850 din mesecno, kupis njihovu greb karticu i vozi.

ZoNi je napisao(la):
pa, svaki obican provajder je mnogo povoljniji od tih 041 lopova! Zasto uopste koristis tako nesto?

(konkretan predlog: Sezam NonStop pretplata - 850 din mesecni flet...)
Niko nije pominjao 041 :d
042 je vec sasvim druga stvar.

@proximo:
Iz licnog iskustva mogu samo da kazem da ne postoje nepisana pravila koji je provajder No1. Nacelno se moze reci da su neki provajderi bolji, a neki losiji, ali pri tom treba voditi racuna i o mogucnosti kacenja sa tvoje centrale i linije na konkretnog provajdera, stabilnost veze u tvom slucaju (i sa tvojim modemom koji se lako moze promeniti, ali linija malo teze :() i jos gomili sitnica...

Sve se svodi na to da ti neko preporuci nekoliko provajdera sa kojima je imao vise lepih nego ruznih iskustava, pa da probas vise njih i da se na osnovu tebi bitnih kriterijuma opredelis za najboljeg, ali da uvek imas u rezervi za svaki slucaj (ako je taj primarni iz bilo kog razloga nedostupan) jos najmanje jednog ili dva...

@crni:
Hvala na savetima! U obzir sam i hteo da uzmem vise njih, jer ovako radim samo da bih platio tel. racun i kazne za automobil!

Mislite da je YUBC bolji od Verata? Moj drugar ima flet na Veratu i stalno se nešto žali...

Gde se nalazi YUBC u BG-u?

Jos nisam video da neko ovde koristi ptt a smatram da je jedan od boljih sto se tice dial up-a.Mislim da nemaju flat ali sto je jos vaznije mozes kupiti kartice ili uplatiti vreme u svakoj posti.

LaKosta je napisao(la):
Jos nisam video da neko ovde koristi ptt a smatram da je jedan od boljih sto se tice dial up-a.Mislim da nemaju flat ali sto je jos vaznije mozes kupiti kartice ili uplatiti vreme u svakoj posti.

Pa mislim 10 sati 250 dinara, a ode samo tako. Plus meni ocajno radi, i koristim ga samo da proveravam stari mail na ptt-u, i kad mi istekne flat (npr. sad :))

Ja licno iz Jagodine najvise sam zadovoljan sa BeoTel-om, Verat mi je lepo radio, kad je radio, ali oni imaju obicaj da ne rade po nekoliko dana cak...

Sto rece Crni :
Crni je napisao(la):
Nacelno se moze reci da su neki provajderi bolji, a neki losiji, ali pri tom treba voditi racuna i o mogucnosti kacenja sa tvoje centrale i linije na konkretnog provajdera, stabilnost veze u tvom slucaju (i sa tvojim modemom koji se lako moze promeniti, ali linija malo teze ) i jos gomili sitnica...

Znaci, probaj, i koji ti najbolje radi taj je pravi pogodak...

Poz.

proximo je napisao(la):
@crni:
Hvala na savetima! U obzir sam i hteo da uzmem vise njih, jer ovako radim samo da bih platio tel. racun i kazne za automobil!

A da malo pazljivije vozis ?

:D

E, a ja sam sa YUBC presao na VERAT. Koristim flat i zalio sam se u pocetku, ali zadnjih mesec-dva sve radi savrseno. I nesto je jeftiniji od YUBC.
Ima i 042, kada je frka sa drugim linijama, tako da bukvalno uvek mozes da se nakacis, veza je sasvim dobra.

Vrh Dno