Šta je novo?

Pomoc u izboru mp4 plejera

kovle

Slavan
Učlanjen(a)
29.03.2008
Poena
350
Kupio sam sluske juce, u pitanju su Sennheiser PX100/II. Zelim da ih sto vise iskoristim, a to ne mogu na mobu, slabo se cuju. Pa planiram uskoro da kupim neki mp4 plejer do 60 evra, ili eventualno, ali to mi je krajnja opcija, za 70 evra. Gledao sam Sandisk Sansa Fuze od 4GB-a http://itsvet.com/proizvod/sandisk-sansa-fuze-4gb/comp_tehn_mp3/67/754 ali sam danas naisao na ovaj i stvarno me je mnogo zagrejao da ga uzmem, sad to blueberry sto je, nikad nisam slusao neki njihov plejer, pa nisam siguran kakvog je kvaliteta, u pitanju je ovaj model http://itsvet.com/tekst/blueberry-tomcat-ii/3376/ Moze li neko nesto vise da mi kaze, vredi li ga uzeti. Trazim da naglasim plejer koji podrzava FLAC, prebacivao bih i eventualno poneki film ili spotove i gledao. Unapred zahvalan.

Poslednja izmena:
Svako ima različit ukus što se tiče mp3 plejera, ja SanDiskove plejere mogu toplo preporučiti kao vlasnik jedne neuništive e260-tice, dok moj brat ima Fuze. Da li je ekran dovoljno velik na Fuze-u za gledanje filmova, to samo ti možeš prosuditi. Sa druge strane, Tomcat II ne mogu nešto posebno da komentarišem jer se nisam susreo sa njim, ali ako je imalo nalik prethodniku (kvarljiv, sa komično slabom baterijom), meni sigurno ne bi ušao u uži izbor za kupovinu. Uostalom pogledaj i komentare na:
http://itsvet.com/proizvod/blueberry-tomcat-ii-8gb/comp_tehn_mp3/256/981
Za koji god da se odlučiš želim ti da te lepo služi.

Pa ta baterija me nervira kod tomcat II, a Fuze mi pruza neku sigurnost u kvalitetu ipak je to SanDisk. Ne znam zasto mi Google izbacuje sajtove samo na srpskom za BlueBerry TOMCAT II, iako izaberem engleski jezik, cija je firma blueberry, mislim iz koje zemlje, ako znas ?

Blueberry je inače naš brend, tj. ako se dobro sećam, neka novosadska firma lepi te nalepnice na već sklopljen kineski plejer :)
Ne bih se začudio da se ovaj isti plejer može naći i pod nekim drugim imenom (MS Industrial/Vito/Whatever).

Kakav je iPod Shuffle? :)
Ja sam recimo imao Creative Zen Stone. To je spravica koja radi tacno ono sto treba, i kako treba (sad je kod devojke). Nema displej (meni to recimo i ne treba), extremno malih dimenzija, lagan, a imao je gumirano odelce sa zakacaljkom.
Sad sto se Shuffle-a tice, interesuje me dal' je reprodukcija zvuka na nivou, kao i autonomija baterije?
(mislim na ovu poslednju generaciju)

@Shang Tsung:
Shuffle je bez pogovora kvalitetan plejerčić, ali je precenjen za ono što nudi. Isti ili bolji kvalitet zvuka (sa dobrim slušalicama!) nudi i SanDisk Sansa Clip za manji novac (+ekran +veći kapacitet +nešto jača baterija). Kod poslednje generacije Shuffla, Apple se odlučio da kontrole plejera stavi na kabl slušalica, tako da je to po meni najveći minus (osuđen si na Appleove slušalice, a one nikad nisu bile vrhunskog kvaliteta :().
Ko je zbog minimalističkog dizajna i coolness faktora spreman da žrtvuje ergonomiju i ekran za lakšu pretragu pesama, njemu ovo što sam gore pisao ništa ne znači :)
Ako je tebi ekran apsolutno nepotreban, bolje kupi još jedan Stone, po meni je i on bolji izbor od aktuelnog Shuffla ;)

Nazad
Vrh Dno