Šta je novo?

Pomoc u izboru graficke...

• Začetnik teme medov
  • Datum pokretanja
M

medov

Guest
Molim vas recite mi vase misljenje da li je bolja kupovina Asus nVidia EN8800GTS HTDP 512M ili XFX GF NVIDIA 8800GTS 650MHz 512MB DDR3 DVI TV-OUT PCI-E *NEW G92*,unapred zahvalan...

Ako necesh da overklokujesh uzmi XFX, a ako ocesh uzmi Asus. Mozda ti se posreci i potrefish onog sa Glaciator kulerom.

Jeste, ja imam jednog XFX-a i gadno sam se za****. Mislim ima mnogo vece temp od ostalih.

Ma jeste on hvaljen, ali ja sam em pukao vishe pare zanjihov model em mi se greje nenormalno mnogo. Imam 65-66 u idle i pri def i pri clocku dok mi je na def pri loadu 85, a pri clocku 92-95. Mislim bruka.
E po kojoj ceni to kupujesh(mislim kolko koshtaju te 2 kartice)?

Poslednja izmena:
Ja ti dajem moju zajedno sa svim propratnim paketom za 150e. Znachi kupljena je u martu ili u februaru, ima garanciju(josh ne znam koliko ali pogledacu) i samo da pogledam neshto oko fleshovanja BIOS-a i temp ce biti u redu. Mozda bih mogao da uzmem i zamenim model. I ceo propratni paket, odnosno dobijash i DirectX 10 besplatno i josh Company of Heroes sa patchom za DirectX 10. Znachi nije neshto za klokovanje(mozesh samo oko 700/1600/2000) ali je nova i dobijash je praktichno po nizoj ceni. Mogu li da dobijem josh neki program za gledanje temp na grafi i linkove da ga skinem na PM. Trenutno gledam preko Rive.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno