evo ovako, vesti iz prve ruke..
napisah u drugoj temi kracci info o ceni o Philips modelima od 32" 16:9 i ovom pomenutom 29" 4:3..
otishao sam u Technomax i oblizznju Megastores Electronica sad u nedelju i nashao u prvom model od 29" a u drugom ovaj vecci wide..
zanimljivost je upravo u ceni, jer je skoro identichna ( ~42k za 29", a neshto preko 42,600 za 32" wide) shto mislim da je vrlo bezobrazno od njih ( kao i od ovih drugih "zapadnjih suseda" - Technomax je CRO, a Mercur, gde ga ima po istoj ceni kako chujem, je SLO)
opet, nema veze ko je odakle, vecc da, kad ga ima, u Tehnomarket Evropi on ide po ceni od 30k din. ( shto je ok, pogotovo u odnosu na big wide brother-a)
e sad, sliku sam video samo na 29" ( 29PT9521), izlozzen pored gomile drugih modela iste velichine ekrana ( LG, Samsung, Fuego, WEG i ostala manje poznata boranija kojoj nisam zapamtio ime) i zapanjio me kvalitetom slike..
sad, nisam bio "preduzetan" u tom momentu da trazzim daljinac i podeshavam sliku na default svim modelima koje bih da pogledam pa da vidim razliku, ali sklon sam da verujem da je to vecc neko uradio pre mene na tom mestu.. mada ccu verovatno to uraditi kad budem ozbiljno hteo da kupim takav TV ( sad kupujem za kevu i najpre cce biti varijanta koju ccu pomenuti na kraju)
dakle, ako ne postoji caka kod ovog 29" Philips-a, onda to jeste Best-Buy CRT 100Hz 4:3 TV u ovom trenutku na nashem trzzishtu
pod dva, onaj 32" wide model u Megastores-u nije bio ukljuchen, a kako sam bio sa devojkom ( i ponestajalo mi je vremena a njoj zzivaca

) nisam u ovom trenutku stigao da ga pogledam u radu..
opet, planiram i to u dogledno vreme, jer sam se vecc navukao na wide TFT monitor na kompu, a ko jednom ode na tu stranu.. :d
razlika u ceni je ok, pod uslovom da 29" ima po ceni od 30k, a da je ovaj 32" wide ono shto je opisao chovek u drugoj temi ( onaj shto je ishao u BUL po isti -
ovde)
pored toga, najpametnija kupovina nekog kvalitetnog vecceg CRT TV-a u ovo vreme je neki ochuvani polovni provereno poznate marke flat-screen model kod dilera koji donose "odbachenu" tehniku iz EU..
ako poznajete ljude i imate malo srecce mozze svashta dobro neshto da se nadje..
chemu se i ja ( a i keva sa mnom) nadam(o) ,)
pozdrav