Šta je novo?

Pomoc totalnoj pocetnici macbook-ovki

BojanaMNE

Slavan
Učlanjen(a)
06.06.2007
Poena
301
Odgovorih na jednu temu o softveru ali toga nidje nema, kao da je matrix neki...
Dakle, imam macbook nedelju dana. Kako da narezem mp3 disk, data i ostalo?

Nejasno mi je. Ima ovo /burn folder/ ali sam mogla cini mi se samo kao obican disk...Necu namjerno da ukljucim pc, nema sanse. Hocu da naucim :).
I sta znaci smart folder?

fala unaprijed

Odgovorila si u temi koja se zove "Must have app". Pogledaj tamo među linkovima i nađi link za Roxio Toast 8. Skini ga i instaliraj, a na pm te čeka nešto. ;)

Sa njime ćeš moći sve da snimiš.

Pozdrav.

Nananan, uspjela sammmm! Ne zatvarajte ovo, bice jos pitanja:).
Evo jedno glupo. sa znaci -smart folder?

Smart folderi su virtuelni folderi koji u sebi sadrze odredjene dokumente, slike, muziku, video...
Sto znaci, da virtuelno objedinjuju fajlove, razbacane svuda po hardu, na jednom mestu

da, kao kompleksna pretraga: zadas 10 parametara pretrage i svi fajlovi koji odgovaraju tome ti se nadju u smart folderu ("fizicki" i dalje stoje na svojim originalnim mestima).

kazes npr. nadji mi slike uslikane Canon Ixus aparatom uslikane od maja do oktobra 2007 godine.

(pogledaj search - postoji mali milion metatagova po kojima mozes da vrsis pretragu i da formiras smart foldere :) )

Aha, jasnije, zahvaljujem. Jos nesto me zeza. Imam blog i sada, kada pisem u blog editor ili u wordu ili bilo gdje, nebitno, iako ja odredim novi red i prored i sve, kada objavim post sve je cjelina bez ikakvog reda...Ne znam o cemu se radi i kako to da regulisem...
Takodje su se ranije u blog editoru, dok sam bila na pc/ju pojavljivalo ono -font i neka cuda da se regulise, sada nema toga uopste...

koji browser koristis? Ako koristis Safari koristi verziju 3.

takodje probej i FireFox za Mac.

sta si koristila na PCju?

Vrh Dno