Šta je novo?

Pomoc!!system shock 2

jasar

Čuven
Učlanjen(a)
28.09.2002
Poena
604
Gde mogu da skinem patch za igru da bi radila pod Windows XP-om???
Ako znate tacno gde!!!

Ja bih se kratko nadovezao. Zna li neko da li postoji patch koji pomaze da se cudovista ne respawn-uju ??? Onako ju je prakticno nemoguce preci jer se ostaje bez municije a oni se non-stop opet pojavljuju.
To bi bilo super kad bih imao uputstva kuda tacno treba ici ali ovako postaje besmisleno posle nekog vremena...narocito posto je to tipicna avantura u kojoj se mora stalno vracati tamo gde si bio.

Najbolja igra 90-ih!!!!!!!!!!!!

Pozajmis od dobrog ortaka Svetove kompijutera od 12.1999 pa do 4.2000,okrenes rubriku "korak po korak" i tvoj problem je resen,ali moj nije!!!

Re: Najbolja igra 90-ih!!!!!!!!!!!!

jasar je napisao(la):
Pozajmis od dobrog ortaka Svetove kompijutera od 12.1999 pa do 4.2000,okrenes rubriku "korak po korak" i tvoj problem je resen,ali moj nije!!!

Jes', pa da posle idem pognute glave jer sam uzeo Macedonicevo uputstvo za prelazak igre, koji on BTW uvek skida pre nego sto odigra nesto, pa su mu svi problemi, citiram, "relativno jednostavni" :p

Brutalan Zlica je napisao(la):
Ja bih se kratko nadovezao. Zna li neko da li postoji patch koji pomaze da se cudovista ne respawn-uju ??? Onako ju je prakticno nemoguce preci jer se ostaje bez municije a oni se non-stop opet pojavljuju.
To bi bilo super kad bih imao uputstva kuda tacno treba ici ali ovako postaje besmisleno posle nekog vremena...narocito posto je to tipicna avantura u kojoj se mora stalno vracati tamo gde si bio.

evo ja sam bas ovih dana razmisljao da je iznajmim.Evo pogledaj na ovoj stranici http://www.irrationalgames.com/shock2/ pa mi javi da li ti je to resilo problem sa cudovistima posto ja obicno kad pocnem neku igru volim i da je zavrsim pa ne bih zeleo da imam "tvoje" probleme.:) Javi i velicinu patch-a.

Chuo sam ranije za taj zabavni sw... Kazite mi je li tako dobra kao shto se misli, OBJEKTIVNO

twister je napisao(la):
evo ja sam bas ovih dana razmisljao da je iznajmim.Evo pogledaj na ovoj stranici http://www.irrationalgames.com/shock2/ pa mi javi da li ti je to resilo problem sa cudovistima posto ja obicno kad pocnem neku igru volim i da je zavrsim pa ne bih zeleo da imam "tvoje" probleme.:) Javi i velicinu patch-a.

Moje probleme je resio. Samo se ukuca no_spawn u sshock2.ini i nema konstantnog respawn-ovanja istih.
Patch je velik 5 mb
Septime, nije toliko dobra. Mnogo, mnogo je bolja :)

jasar je napisao(la):
Gde mogu da skinem patch za igru da bi radila pod Windows XP-om???
Ako znate tacno gde!!!

a sta je tacan problem? kako se manifestuje?
nekada sam imao tu igru i nikada je nisam zavrsio cak imam snimljene pozicije koje sam ostavio za kasnije...
stvarno je igra sa najboljim suspens-om ikada...

Nazad
Vrh Dno