smoke
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.02.2007
- Poena
- 319
Evo zena me naterala da joj instaliram OSx na neki desktop posto ima macbook pa joj se sad hoce da ima i desktop kod kuce koji moze da koristi na osxu ALI ja nemam pojma nista o osx. Pa sam se sad dao na ucenje... i vec mi treba pomoc ako moze.
Daklem, komp koji sam naso je HP D530 sa integrisanim svim zivim.
Broadcom netxtreme - mrezna
Soundmax - muzicka
Intel (nisam cak siguran ni koji) graphic card
I naravno nista ne radi
Tj radi al ne sve ove tri komponente su problematicne. Nasao sam na Insanelymac drivere za mreznu al radili su mi samo do prvog reseta, za muzu i graf nisam ni naso nista.
Stavio sam inace OSx 10.4.8 i ne znam da li bi eventualan upgrade na nesto noviji software pomoglo.
Poslednja opcija koju imam je da stavim nvidia graficku (neku staru sedi mi na polici) i intel mreznu (opet spare one) a da pogasim ove integrisane. E sad to bih radio samo ako za njih OSx ima drivere.
Ajd ako neko zna malo vise o ovome svaka pomoc je dobrodosla. Snalazim se (citaj ne bojim se) sa terminalom i nije mi tesko da cackam tako da navalite sa predlozima. ,)
Daklem, komp koji sam naso je HP D530 sa integrisanim svim zivim.
Broadcom netxtreme - mrezna
Soundmax - muzicka
Intel (nisam cak siguran ni koji) graphic card
I naravno nista ne radi
Tj radi al ne sve ove tri komponente su problematicne. Nasao sam na Insanelymac drivere za mreznu al radili su mi samo do prvog reseta, za muzu i graf nisam ni naso nista.
Stavio sam inace OSx 10.4.8 i ne znam da li bi eventualan upgrade na nesto noviji software pomoglo.
Poslednja opcija koju imam je da stavim nvidia graficku (neku staru sedi mi na polici) i intel mreznu (opet spare one) a da pogasim ove integrisane. E sad to bih radio samo ako za njih OSx ima drivere.
Ajd ako neko zna malo vise o ovome svaka pomoc je dobrodosla. Snalazim se (citaj ne bojim se) sa terminalom i nije mi tesko da cackam tako da navalite sa predlozima. ,)