Da ne otvaram novi thred... Pre 2 dana sam instalirao Rome Total War (jer sam uspeo da pobegnem sa Riddickom iz Bucher Bay-a, kakvo zlo od igrice i grafike, znaci mami me da je opet igram...uf ! ) i...
Osvojio sam celu zpadanu evropu, i vecji deo Skandinavije... Medjutim poceli su problemi, od jednom su poceli gradovi da mi idu u minus sa keshom... I to onako mushki... Ja reko da nisu umrli guverneri, nije. Zamenim i njih. Smanjim raspianje novca na minimum. Iskljucim svo gradjenje i regrutovanje vosjke... i sve to ne pomaze! Chak sam i izvodio vojsku van gradova,pa pustio neke protivnike da zauzmu grad, pa ih srokam i preuzmem grad, i opet isto !!! 2-3 grada od samog pocetka idu u minus, i nikako ne mogu da ih vratim. Taman dodju nekako na -223 pa ode u -4000 !!! Bas me nervira to ******. A zestoko sam se nalozio na igricu... U cemu je fora? Sta da radim?
Trenutno sam najrazvijenija familija... ali dzabe... Koliko zaradim toliko i potrosim, i svaki krug sam skoro na 0 !!! 🙁 Svi gradovi su mi na "automanage"...