Šta je novo?

Pomoc - ROME Total War

Učlanjen(a)
17.10.2004
Poena
309
Treba mi pomoc oko ROME-a... desava mi se da su clanovi porodice, poceli velikom brzinom da umiru, a novi se retko radjaju, tako da me je uhvatila panika. Dali ima neki nacin da ja kontrolisem to (da ih motivisem da se malo vise... :)) ako razumete sta hocu da kazem :)

HAHAHAHAHA :D
Nazalost nema...
Ali uvek mozes da zenis decu kad ti naidje prilika, a i mozes generala da dobijes ako ti vojska pod kapetanom ostvari Heroic victory.

Poslednja izmena:
Mozes da potkupis malo strane vojskovodje, pa da ti se pridruze i unesu 'svezu krv' u familiju :)

Posaljes diplomatu na neku vojsku i odaberes bribe opciju

Da li je to bag kod mene ili sta?ali naprimer mogu da regrutujem vojsku i da gradim u bilo kom gradu i kada mi nema guvernera tu?a ortak mi rece da nije tako kod njega

i filipenko jel znas ti neki domaci star trek fan sajt?

B1-66ER je napisao(la):
Da li je to bag kod mene ili sta?ali naprimer mogu da regrutujem vojsku i da gradim u bilo kom gradu i kada mi nema guvernera tu?a ortak mi rece da nije tako kod njega
Mora da mozes, ima neki switch tamo kojim biras da li je grad na automatic ili mu ti naredjujes sta da gradi.

problem je u tome sto ja mogu sve to da kupujem i gradim bez generala u gradu,a mislim da to ne moze!nekeko mi je glupo da igram na kvarnjaka(iako sam osvojio pola mape :d)!

B1-66ER je napisao(la):
i filipenko jel znas ti neki domaci star trek fan sajt?

Jok. A ne znam ni inostrani :d Smaraju mnogo po tim forumima...imao sam neke linkove koji su bili solidni, sa nekim pojasnjenjima i slicno ali to mi je u nekom txt fajlu na nekom bekapu...ako iskopam javicu

Nije bag, ukoliko je ukljucio automanage i stiklirao u svakom gradu gradjene i regrutaciju onda sam AI ga kontrolise (ocajno)

Da ne otvaram novi thred... Pre 2 dana sam instalirao Rome Total War (jer sam uspeo da pobegnem sa Riddickom iz Bucher Bay-a, kakvo zlo od igrice i grafike, znaci mami me da je opet igram...uf ! ) i...

Osvojio sam celu zpadanu evropu, i vecji deo Skandinavije... Medjutim poceli su problemi, od jednom su poceli gradovi da mi idu u minus sa keshom... I to onako mushki... Ja reko da nisu umrli guverneri, nije. Zamenim i njih. Smanjim raspianje novca na minimum. Iskljucim svo gradjenje i regrutovanje vosjke... i sve to ne pomaze! Chak sam i izvodio vojsku van gradova,pa pustio neke protivnike da zauzmu grad, pa ih srokam i preuzmem grad, i opet isto !!! 2-3 grada od samog pocetka idu u minus, i nikako ne mogu da ih vratim. Taman dodju nekako na -223 pa ode u -4000 !!! Bas me nervira to ******. A zestoko sam se nalozio na igricu... U cemu je fora? Sta da radim?
Trenutno sam najrazvijenija familija... ali dzabe... Koliko zaradim toliko i potrosim, i svaki krug sam skoro na 0 !!! :( Svi gradovi su mi na "automanage"...

Poslednja izmena:
Vrh Dno