Šta je novo?

Pomoc prijatelja

Midgard

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
649
Konkurisao sam na takmicenju za WinWin Wallpaper i otpocelo je glasanje pre nekoliko dana. E sad, princip glasanje je malo glupav, glasa se tako sto se slika Like-uje na fejsu, sto dalje znaci da nece pobediti kvalitet nego onaj ko ima najvise "prijatelja". Posto su svi uveliko poceli da cimaju svoje prijatelje, resio sam i ja da cimam moje drugare sa foruma :)

http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=5249655&id=172650772181&ref=fbx_album tj. slika broj 10.

Da ne bude slucajno zabune, glasate za ovu sliku:

47282_430972732181_172650772181_5249655_6502476_n.jpg

Hvala unapred :wave:

Stvarno je glup način glasanja, ali i nemaš neku konkurenciju. Tvoj rad je daleko najbolji. Pomogao bih ti, ali sam ugasio profil, ***... Srećno.:)

Pa ovo realno jeste najbolji rad i zasluženo vodi.

Ne znam kakvi su drugi, ali se meni ovaj svidja. Da imam profil na fb, glasao bih...
FAIL za nacin glasanja. Moglo je to i bolje (ali ne i jednostavnije). :)

Trebao si da im ubacis "Feerless" negde u wallpaper.

a gde treba da kliknem za Like?

Ja takođe ne vidim nigde Like gumb?

edit:
Ukapirao sam. Mora prvo da je lajkuje sam WinWin profil, pa tek onda dozvoljava komentare i ostalo...

Poslednja izmena:
Nije što si naš, ali stvarno najbolji rad.

Ja pomislio da je reklama/wallpaper za farbaru.

Obozavam ovog coveka i njegov molekularni raspad nervnog sistema na spomen Fejsa...
Mislim ozbiljno,nacin glasanja je katastrofa...Zar jedan jak igrac kao Alti (WinWin je njihov lanac maloprodaje) nije mogao da napravi nesto normalno na svom sajtu vec preko sugavog Fejsa...

Ne znam kakvi su ostali radovi,ali je ovaj super.Reci su kolegi koji se ne skida sa fejsa da te klikne...pardon,lajkuje...

ja sam prosli konkurs pobedio - ovaj ni ne ucestvujem, upravo iz tog razloga. na takvim konkursima, uvek debela riba pobedi za "najlepsu ribu", jer spamuje svojih 5000 prijatelja sa time. moje umece se poredi sa skarlet johanson, a ona ne gubi na izborima lepote protiv debele radnice u trafici, iz resnika. sramota

ja sam prosli konkurs pobedio - ovaj ni ne ucestvujem, upravo iz tog razloga. na takvim konkursima, uvek debela riba pobedi za "najlepsu ribu", jer spamuje svojih 5000 prijatelja sa time. moje umece se poredi sa skarlet johanson, a ona ne gubi na izborima lepote protiv debele radnice u trafici, iz resnika. sramota

Ladno ono smeće napravljeno u Paint-u ima 500 lajkova:wall:. Valjda će WinWin tim imati bar malo ukusa, pa neće ni uvrstiti to 'delo' u uži izbor...:mad:

Najbolje si uradio, mada sto rece neko kao da si pravio za farbaru, a ne za neku ozbiljnu firmu, imas mozda jos 2 ozbiljna konkurenta, ovo sve ostalo je tako lose odradjeno da je to neopisivo. Ovakav sistem glasanja je jako los to bi trebali da poprave. Ono cudo sto ima 500 lajkova bi nacrtalo dete u obdanistu sa bojicama laganica. Srecno !

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Vrh Dno