Damiao
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2021
- Poena
- 70
Posto se uskoro selim iz iznajmljenog stana imam opciju da otkupim TV koji sam tamo do sad koristio. Rec je o Samsung Q77B model:QE65Q77BATXXC (2022 god.) cena oko 50k. Posto je Black Friday vec u zamahu vagam sta mi je bolja opcija. Da li da kupim ovaj polovan ili neki novi 65" TV za oko 70-80k. U taj rang spadaju sledeci modeli:
www.elgiganten.se
www.elgiganten.se
www.elgiganten.se
Nisam nesto zahtevan korisnik, ovaj Samsung mi je bio sasvim dovoljan. TV uglavnom koristim za gledanje serija/filmova (i preko povezanog kompa). Unapred hvala na predlozima.
TCL 65" P655 4K LED Smart TV (2024) - Elgiganten - Elgiganten
TCL P655-serien kombinerar 4K HDR, dynamisk färgförbättring och rörelseklarhet för skarp och jämn HDR-bildkvalitet.
LG 65" UT8100 4K LED Smart TV (2024) - Elgiganten - Elgiganten
Upptäck LG UHD UT81 TV, driven av HDR10 Pro och alpha 5 AI-processorn 4K Gen 7, med webOS 24 och enkel WOW Interface soundbar-kontroll.
LG 65" QNED80 4K QNED Smart TV (2024) - Elgiganten - Elgiganten
Upptäck LG QNED80 smart-TV med fantastisk bild förfinad av alpha 5 AI-processorn 4K Gen 7, med färger som stärks och finslipas av Quantum Dot och NanoCell teknologi. Njut av en intuitiv och personligt optimerad upplevelse med webOS och elegant design
Nisam nesto zahtevan korisnik, ovaj Samsung mi je bio sasvim dovoljan. TV uglavnom koristim za gledanje serija/filmova (i preko povezanog kompa). Unapred hvala na predlozima.