Šta je novo?

Pomoc pri kupovini TV

Vlaka

Cenjen
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poena
154
Molim za pomoc koji od ovih TV da uzmem:

LG LED TV 32ld3300 490 evra (5 god. garancije)
LG LCD TV 32ld320 340 evra
LG LCD TV 32ld350 390 evra

SAMSUNG TV LE32C450E 370 evra
SONY LCD TV KDL32BX300AEP 390 evra

...ili neki predlog za TV 32'' DO 500 Evra.

Uh, mora neki sticky da se osmisli da se ubaci ponuda televizora i sta je najbolje za taj i taj budzet.

Ja jesim strpljiv covek i hocu svima da pomognem i trudim se svima da odgovorim, ali stvari izmicu kontroli jer svaki dan iskacu slicne time za slicnim pitanjima, a ja sam samo jedan, i dosta puta me deprimira kada vidim 4,5 tema sa neodgovorenim pitanjima, nekim direktno upucenim meni, pa se smorim i onda nikom ne odgovorim :)

Ili taj sticky ili da otvaram konkurs da mi neko pomaze u odgovaranju pitanja koje drugi postavljaju :)

Da odgovorim na temu. Vlaka, izbegni taj HDready LG Edge LED i uzmi Samsung 32C530 koji ti se savrseno uklapa u budzet od 500e.

a sta ima da se osecas smoreno, samo svima preporuci Samsung C seriju :D

Pa realno, Samsungova C serija i LG par modela, ostalo nista nije vredno pomena. Panasonic je ok ali je na ceni i vise se okrecu plasma tehnologiji, Sony je tek retardirano skup a ne previse dobar ove godine, Toshiba je onako srednja bez previse pominjanja, Sharp je kod nas kineski a ne japanski, Philips nema veze sa zivotom... i tako..

eto, vidis da nije tesko :)
salim se, super je sto se trudis da svakome pomognes

Pa realno, Samsungova C serija i LG par modela, ostalo nista nije vredno pomena. Panasonic je ok ali je na ceni i vise se okrecu plasma tehnologiji, Sony je tek retardirano skup a ne previse dobar ove godine, Toshiba je onako srednja bez previse pominjanja, Sharp je kod nas kineski a ne japanski, Philips nema veze sa zivotom... i tako..

Malo pretjerujes, Philips serije 5 (nove 5405H i sl.) serije 8, odlicni po svim recenzijama, a Philips serije 9 (konkretno 46PFL9705H) po svim recenzijama najbolji LCD na svijetu, ali se slazem da serija 3 tj. ona koju kupuje svijet kod nas nevalja pet para.

Nazad
Vrh Dno