Šta je novo?

POMOC PRI KUPOVINI RACUNARA!

SHTETA

Cenjen
Učlanjen(a)
23.12.2009
Poena
151
dakle,uzeo bih ovaj racunar:
Matična ploča MB LGA1155 iH61
Procesor i3-2100,3.10GHz/3MB BOX 32nm
Takt procesora 3.10GHz
Memorija DDR3 2x4GB 1600MHz
Kapacitet hard diska 500GB SATA2
Brzina rotacije hard diska 7200
Grafička kartica 'VGA AMD Radeon 6770 MSI 1GB/DDR5,/DVI/HDMI/VGA/128bit
Optički uređaj DVD Multi Writer 22XDVD/12xDVD-RAM/2MB
Napajanje:500w
e sad zanima me,kako ce se ponasati u bf3...i zanima me da li je na ovaj procesor moze grafika bilo koje jacine(ako budem upgrade)

+ pokusacu da vidim da li mogu da zamenim graficku za 6790 ili 6850.

Ako hoćeš da igraš igre malo ozbiljnije, onda trebaš da se ispružiš do 6850 kartice. 6770 je malo slaba za ono što ti hoćeš.

Sve ostalo je dobro, ali razmisli o hard disku od barem 1 TB.

Kako šta će mu ? Pa odavno već je standardno u mašinama imati dioskove od 1 TB. Iznenađen sam tvojim nepromišljenim komentarom, Vlada87. Svašta...

Šta će mu hdd od 1tb nisi mi odgovorio!

niti ce ti dogovoriti jer odgovora tesko da ima..
Shteta : reci nam kolko para si spreman da das, da bi znali dal moze bolje da se sastavi od navedenog ;)
Kao sto rece kosta 6770 nije bas za nove igre u fullhd rez. moze da se igra, al ako oces detalje, aa itd treba jaca..
proc je solidan al 2-jezgra, bolje bi bilo kad bi uglavio amd 960t :)

Odgovora od mene svakako da ima, Vlada87 kako uopšte možeš da pitaš tako nešto, samo ću to da te priupitam ? Pa valjda i sam znas koliko duigo već je standard da svako ima 1 TB disk, evo ja imam 500 GB 2.5 godine a oko 16 meseci imam i još jedan hard u mašini od 2 TB.

Ukratko, objašnjenje je ovo: prostora nikad dovoljno i nikada ne znaš kada i kako će ti prostor zatrebati.

Ahaaaaaa e baš ti veliko hvala na odgovoru, prosto si mi otvorio oči i osvetlio mračan put, lepo si objasnio standard i zašta konkretno treba svako (a ko nema nek se ubije) da od nas ima ne 1 već 16TB prostora.

Živ bio mladiću! :wave:

Ako se radi o novcu, mozda je pametniji izbor uzeti HDD od 500GB zbor sada vec velike razlike u ceni. Ranije je to bilo neprimetno, ali novonastala situacija na Tajlandu je ucinila svoje

Pa sada definitivno NIJE vreme kupovine hard diskova, ali kad se već mora onda se mora. Šta da se radi.

SHTETA, ja bih ti preporučio da pogledaš malo oglase i kupiš neke malo korišćene diskove, tipa koji su korišćeni do 6 meseci i na taj način imaš PUNO da uštediš novca a da tako ušteđeni novac preusmeriš na napajanje i na grafičku kartu.

Nazad
Vrh Dno