Šta je novo?

Laptop Pomoc pri kupovini laptopa oko 60.000 din, domace radnje

Koji laptop kupiti?
Za pare koliko sad košta, teško da se može naći nesto bolje, stim što bih ja ubacio još 8 GB ram memorije

Full hd IPS , 512GB SSD i 8GB rama to je neki minimum sada ja to sve imam na laptopu koji je proizveden 2013 , ali sad je to neki standard novo je novo. Bilo bi dobro da i wifi kartica podrzava 5ghz , moja podrzava mada dosta je i 2.4ghz , sto se tice zvuka ne znam kakva je situacija sada da li je jos vucu Realtek ALC zvucni cipovi verovatno da se vucu to im je poslednja rupa na svirali i web kamera 0.9 mega piksela ja mislim da ce i u 2030 godini biti 0.9 mega piksela web kamera to kao da im je neki fetis da stave tu web cameru mnogi proizvodjaci laptopova.

S tim što su i ti IPS ekrani krševi, ali bolje od TN svakako.

Idi svakako na AMD 5500u i 512GB SSD, to ti je sa šest jezgara, umesto 4 kod Intela. Samo vidi za te Lenovo da li može upgrade RAM, jer ih dosta ima zalemljen bar pola.

U cemu je razlika izmedju
i
?

Meni deluju isti ovaj iz Ct i ove koje si postavio, Lenovo IdeaPad 3 s Ryzen 3 5300u ?
Boja se razlikuje?

Uzmi slobodno taj Ryzen i opusti se. Za surf ce biti vise nego dovoljan.
Ma i3 da uzmes isto. Gledaj jesu ti dovoljne velicine diskovi ako skidas filmove, serije.

Boja se razlikuje?

Uzmi slobodno taj Ryzen i opusti se. Za surf ce biti vise nego dovoljan.
Ma i3 da uzmes isto. Gledaj jesu ti dovoljne velicine diskovi ako skidas filmove, serije.
Ti i ja mislim, jos i filmovi itd mislim da nece biti u opticaju

Za stariju osobu je laptop ali zeli da mu bude "dobar da ne koci" bar 2 godine...

razor1900

Da je za mene to bi bilo to, ali za stariju osobu bi bilo overkil za surf

Nazad
Vrh Dno