Šta je novo?

Pomoc pri kupovini(hitno!)

vlalic

Čuven
Učlanjen(a)
27.08.2003
Poena
604
Molim vas da mi pomognete da se odlucim

1. varijanta

Intel Celeron 2.2
Intel p4
Asus P4P8X 869P 800 MHZ
DDR 256 Kingston 333
Ati Radeon 9200 128MB+TV
Maxtor 80GB 7200
DVD Pioneer 16/48
CD-RW TEAC 52/24/52
INTEL AMBIENT 65K
ALPS3.5
MIDI TOWER HOR. 300W

2. varijanta

AMD ATHLON XP 2400+
AMD TITAN CU
ASUS A7N8X NFORCE2
DDR 266 KINGSTON 333
ATI RADEON 9200 128mb+tv
MAXTOR 80Gb 7200
DVD PIONEER
INTEL AMBIENT
SONY 3.5
MIDI TOWER NOKIA 300W
CR-RW LG 52/24/52

Teakov ili LG rezac, kao i bilo koji drugi savet ili promena…..

Ps. Kompjuter mi ne treba za igrice

konfiguracija pod brojem 2 je mnogo brzza. razmisli, ako imas pare, da uzmes umesto celeron procesora Intel P4 2.4ghz, 800fsb, imaces vrhunski racunar

Ne znam za sta ti treba ali u svakom slucaju od ove dve konfiguracije 2 je mnogo bolja e sada ako ti ne treba jaka 3d kartica odna uzmi vise memorije a slabiju karticu

Iako sam "okoreli Intelovac" :mrgreen: , od ove dve konfiguracije druga ti je itekako bolja.

Miroslav je napisao(la):
konfiguracija pod brojem 2 je mnogo brzza. razmisli, ako imas pare, da uzmes umesto celeron procesora Intel P4 2.4ghz, 800fsb, imaces vrhunski racunar
Inace slazem se sa misljenjem Miroslava!

Druga varijanta je daleko brza i bolja. Sto se tice rezaca bolje uzmi NEC ili Sony daleko su bolja varijanta

Druga je bolja, ali promeni plocu.
Epox 8RDA recimo.

Ok uzimam amd

hvala na savetima....

videcu i za tu plocu rda+, vidim da je svi ovde mnogo hvalite...

Ako bi neko jos nesto mogao da mi objasni...koliko sam jashvatio AMD ne radi na 2.4GZ, ako pise 2400+, ima vise kesa, jel tako? i zasto je onda brzi...

Re: Ok uzimam amd

vlalic je napisao(la):
hvala na savetima....

videcu i za tu plocu rda+, vidim da je svi ovde mnogo hvalite...

Ako bi neko jos nesto mogao da mi objasni...koliko sam jashvatio AMD ne radi na 2.4GZ, ako pise 2400+, ima vise kesa, jel tako? i zasto je onda brzi...

Bolje iskoriscava arhitekturu na kojoj je napravljen, a kada naleti na rupu na putu, ne krece put od pocetka, nego je obidje. :D

Ne znam koje znanje imas, pa sam ti tako 'debilski' napisao. Ne smatram te za debila, ali ce sigurno neko znati bolje da ti objasni sa strucnijim terminima. :wave:

Vrh Dno