Šta je novo?

Pomoc pri kupovini Android telefona

Dabar23

Cenjen
Učlanjen(a)
15.12.2011
Poena
154
Pozdrav svima.
Zanima me da li je neko imao iskustva i to kakva sa nekim od sledeca 3 android telefona :
Samsung Galaxy Ace
Alcatel One Touch 910
ZTE Blade
Planiram da kupim jedan od ova tri, pa me interesuje da li neko poseduje neki od ovih telefona i kako su se pokazali u praksi. Hvala unapred.

Moja sestra ima samsung galaxy ace, telefon je lep, ok leži u ruci, dobar displej i funkcionalnost. problem je mala interna memojija pa kad instaliraš mnogo programa onda ti nestaje, ali naravno pošto je to android, to se lako reši tako što od memorijske kartice napraviš particiju od koliko god hoćeš gigabajta, (lak proces) i sve ti je rešeno. on kad se overklokuje može i do 916 Mhz, a galaxy S koji je kao neka klasa iznad njega je fabrički na 1000.

Za ostale modele ne znam,
proveri i a xda koji od ta tri telefona ima najviše developera, jer je najbitnije da neko pravi custom verzije roma, a to za galaxy ace ima.

Imam Blade i dobar je telefon, ali mu prolazi vreme, njegove zamene su Blade+ i Crescent (aka Blade2). Galaxy Ace ima dosta lošiji ekran, taj Alcatel nemam pojma.

Da ne otvaram novu temu, Uzeo bih neki tel oko 150-160e, može neki savet? Razmišljao sam o Huawei p8, bitno mi je da telefon ne bude veći od 5.2 inča pošto već imam 1 od 5,5 mnogo bi mi bilo da nosim 2 tel tolika
Može i polovan može i nov neki savet?!
Telefon koristim za fejs, viber i malo slikanje

Odakle iskopa ovu temu?
Anyway, pogrešna sekcija, imaš ŠTA DA KUPIM deo za to.
P.S. I budi detaljniji - novo (Honor 8 npr)/polovno (Sony Z3/Z5)
P.P.S. Lg Q6 ima 5,5" ekran, spoljašnje dimenzije su mu manje nego bilo koji od pomenutih ili od mnogih ne navedenih modela.

Hvala za odgovor, izvinjavam se za grešku nisam bio dugo na forumu :)
Kupio sam s6

Super izbor. Gde ga nađe samo za te pare :)

Na kupujem prodajem :)
Pisalo na oglasu 160e pa mi je spustio na 150. Menjan je ekran izgleda i onako malo po lajsnama nije očuvan ali dobro...to mi je drugi telefon pa nisam mario za te površinske ogrebotine, a za ekran sam video kući kad sam došao ali radi normalno.

Nazad
Vrh Dno