Šta je novo?

Pomoc pri izboru telefona.

AndroidFanBoy

Poštovan
Učlanjen(a)
04.01.2015
Poena
51
Telefon se uzima u Telenoru, uz paket PREMIUM, jedini uslov je da bude 1 din uz paket.
HTC One M8
LG G3
Samsung Galaxy S5
Sony Xperia Z3
iPhone 5s
Samsung Galaxy Alpha

Vidi dole koliko ima tema i poruka o svakom od njih. Zasuces rukave pa polako, napravis izbor prema svojim potrebama i afinitetima.
Ovako, kako si postavio pitanje, dobices podjednak broj glasova za svaki od ovih modela.

Sve i sam znam, ali nikako da prelomim, zato i trazim savet nekoga od vas...
Sa M8-om jos nemam iskustva, s5 sam koristio par puta i deluje mi skroz OK.
Brojke na papiru su mi totalno nebitne, zanima me kako su se pokazali u praksi.

M8, Z3 i slicni za ljude koji hoce da promene nesto ili im smetaju neke stvari kod Samsunga. Posto je pokretac teme ocigledno zadovoljan Samsungom onda je u tom slucaju mozda logicnije da uzme S5. Ili jednostavno da pokusa da proba bar na 5 min S5/M8/Z3 pa sam da proceni.

Upravo to...koliko god bio lep i kvalitetan telefon,ubija ga samsungov softver i losa baterija!!...da ima bateriju od 2800mah (sto generalno nije nemoguce) pazario bih ga i da je duplo skuplji (naravno upucao mu cianogen posto ge nece nikada vise da izdaju izgleda, pogotovo ne kod nas na trzistu)!

Prevideo sam m8 da je napisao.
Alpha izgleda znacajnije lepse i bolje od S5 i od G3, Z3 nisam video uzivo,. Ako bas hoces na benchmark testu alpha je bolja od S5. :) A bolja je i ovako bar meni.
G3 izgleda odlicno na oko, ali se oseca bas da je plastican, no ipak je lepsi od S5. Z3 na slikama izgleda lepo, verujem i da uzivo izgleda, ali ja ne volem sony, ne znam zasto ( ne volim ni njihove tv uredjaje )
Ako od ovih nabrojanih onda m8 ili alpha

Ja uopste ne smatram da je najbolji onaj tel koji najvise baci ma benchu :) Ali je to nekome vaznije od puke funkcionalnosti :) S5 je bolji model. Iako je alfa lepsa od njega i kvalitetnije odradjena. Cujem da ga povlace iz prodaje i fokusiraju se na a5 i a7 ubsrednkoj klasi. Steta za najlepsi samsung ikada :) Mozda ce s6 ici dizajnerski u tom smeru (nadam se) :)

Pozdrav svima nov sam ovde pa mi je potrebna mala pomoc Koji bi ste mi preporucili telefon Sony z2 ili z3? sta dobijam ako kupim z3 a sta gubim sa z2?hvala unapred

Nazad
Vrh Dno