Šta je novo?

Pomoc plz!

Up_The_Irons

Čuven
Učlanjen(a)
22.11.2003
Poena
604
e prvo da se izvinim ako sam na pogresno mesto otvorio temu :D

a sad ovako, treba mi pomoc imam problem...
imam xp...
i sda kad krenem neke igrice da instaliram, npr sada max payne 2 i krene da mi instalira drugi cd i ono zakoci i pise ( pogledajte sliku koju sam okacio)

moze li mi neko pomoci oko ovoga... to mi se desava dok se instaliraju ugavnom oni cab fajlovi, data1 ili koji vec :evil: :(

Edit:Kokos Promenio sam ti extenziju atachmenta u png mislim da je mnogo bolje za skidanje 17 kb nego 576.kb.. :D

Up_The_Irons je napisao(la):
e prvo da se izvinim ako sam na pogresno mesto otvorio temu :D

a sad ovako, treba mi pomoc imam problem...
imam xp...
i sda kad krenem neke igrice da instaliram, npr sada max payne 2 i krene da mi instalira drugi cd i ono zakoci i pise ( pogledajte sliku koju sam okacio)

moze li mi neko pomoci oko ovoga... to mi se desava dok se instaliraju ugavnom oni cab fajlovi, data1 ili koji vec :evil: :(
jel se ovo desava samo sa max payne-om ili sa svim igrama
ukoliko je sam MP onda je verovatno disk, sto bih i rekao na osnovu slike koju si okacio

nije do diska, jer kod mojih ostalih ortaka sve radi.....

desilo mi se to isto na jos par igrica.... i kad mi se ovo desi i onda odem u my comp i uopste nema cd-rom-a... kao da ne postoji u mom compu... :(

Up_The_Irons je napisao(la):
nije do diska, jer kod mojih ostalih ortaka sve radi.....

desilo mi se to isto na jos par igrica.... i kad mi se ovo desi i onda odem u my comp i uopste nema cd-rom-a... kao da ne postoji u mom compu... :(
mozda los cd-rom koji nece sve da ucita

pa neki mi kazu da je to.... imam LG 52x max tako da je moguce...

ajde onda mi recite koji rezac je dobar da ga kupim i koliko kosta.... neki mi kazu da je neki sony 52x32x52 cini mi se super i kosta 35 evra.... :D

to se deshavalo mom ortaku sa Halo-om, a meni je htelo da se instalira... problem smo reshili tako shto sam ja vec instaliran Halo spakovao, narezao na cdrw, i preneo kod njega... naravno, prvo sam exportovao registry key za Halo... i radilo mu je ok...

ps. eeee dje si UTI! :mrgreen: ;)

hehe vidi voodoo :D

e mozes li ti meni to uraditi sa Max Payne 2 i Jedi akademi 2, ako ih imas :D

imam jedi academy, ovo drugo ne...
cimaj me na 064/2422-138, nemam vishe vremena na netu...

Znaci ljudi ovo se nikome nije desilo!?!?!? i niko ne zna kako da sredim ovo?!?!? :( :( :(

ili svi mislite da je mozda do cd-rom-a... ajde plz reci te mi ako je tako da kupim rezac za par dana.... plz ppl :D

Ja mislim da nije do CDrom-a, a pre nego sto se ispalis pa kupis nov svakako probaj da kopiras ceo CD na HDD, i ako hoce onda je 99% do sistema, a to format resava 100%...
Poz.

ne mogu da ga prekopiram... on se kopira i onda otprlike na istom mestu zakuca.... i onda opet ko da nemam cd-rom kad udjem u my comp....

do cd-a nije, jer ostalim ortacima radi sa tog istog cd-a....
a ovo mi nije radilo na proslom windowsu i ponovo sam sve brisao i instalirao novi misleci da ce da sada radi ali opet ne radi....

U tom slucaju otvori komp i zategni IDE kabl, i promeni napajanje CDRom-u, a ako imas garanciju iskoristi je. Takodje probaj da CDRom stavis u neciji komp pa onda vidi da li radi...
A ako nista ne pomogne uzmi novi i da ga *****...

nemam vise garanciju....

eh sad bedak ja se ne razumem toliko u compove pa da znam da zategnem IDE kabl i da promenim napajanje cd-romu :( :( :(

Kad otvoris kuciste na CD romu imas ukljucena dva ili tri kabla. Ako imas tri onda onaj najmanji nediras(on je treci), onaj najveci (sive boje, sirok) je IDE kabl, njega pritegnes (iskluci pa ukljuci najbolje), a onaj srenji na koji imas crvene, zute,... zicice je napajanje, skini i nadji isti takav slobodan pa ukljuci umesto ovog... Ako nesto neide kako treba kontaktiraj me na mail, ICQ, PM ili na tel : 064/245-75-93

Poz.

preko icq-a cemo pricati tako mi je najlakse ili preko mob-a.... znaci ako sam to uradim necu nista ******* :D :D :D

A znaci ti si onaj preko ICQ-a? Ok, ajde pa se cujemo...

ja ja taj sam :D
ako nesto sjebem naci cu te i mrtav si haha :D

Nazad
Vrh Dno