Šta je novo?

Pomoc oko windows XP

chavo

Poštovan
Učlanjen(a)
22.07.2014
Poena
69
Ljudi imam jedan problem. Ne mogu da se setim kako da mountujem sliku na cd drive jer zelim da napravim butabilan fles da s njega podignem XP

Windows sam skinuo u rar formatu,ali mozak je stao,i dzabe sve :d

Znam s cime pravim,pitanje je glasilo da ne mogu da se setim na koji nacin da napravim sliku iliti da MOUNTUJEM,ali sam se setio da ustvari samo idem mount disc i izaberem ceo rar i to je to... Al dzabe,stao mozak u momentu... Koristin wintoflash za butovanje

Trebalo bi,ali nisam upoznat,ceo zivot sam prvo mountovao pa onda izabrao file,tako sam naucio,mozda je pogresno,ali je funkcionisalo

Jer ne mountujem sa cd nego sam skinuo preko torrenta windows

Windows sam skinuo u rar formatu,

Kakav god da je to windows, ne podržavam ga, jer i ti ne znaš šta si skinuo verujem, no treba da ga raspakuješ iz RAR-a. To možeš učiniti preko besplatnog 7-zipa.

Raspakovao sam ga i kad ga raspakujem izgleda ovako.

Untitled.jpg Untitled2.jpg

Druže pomozi mi pa ću ti biti od pomoći :)
Desni klik na neraspakovan fajl pa properties.
Koja je ekstenzija fajla, posle imena fajla ide tačka a posle nje da li ide iso ili nešto drugo.
Ili u organize opcijama uključi da ti prikazuje ekstenzije.

Meni ovo izgleda da ti u stvari imaš iso fajl. Ono što sam spominjao u prošlom mom komentaru.
Ako je tako ne trebaš ga raspakivati.

Tako je, .iso je fajl a njemu su asocirani .iso fajlovi sa WinRarom....

Nije potrebno raspakivanje nego samo izabereš .iso fajl tamo u programu wintoflash i to je to.....

Odradio sam sve,***,nisam bas neki poznavalac,male stvari me jako zbune... Hvala

Nazad
Vrh Dno