Šta je novo?

Pomoc oko ubacivanja Usera na 2003 server

• Začetnik teme Začetnik teme luci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

luci

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2005
Poena
619
Kao sto pise u naslovu treba mi pomoc oko ubacivanja usera na 2003 server,tj. kako da ubacim u aktivnom imeniku usera na server,posle mog pokusaja Add User i pisanja passworda ispisuje se ovakva poruka:The password does not meet the password policy requirements.Check the minimum password lengh,password compexity and password history requirements.
Domen sam kreirao kao POSEJDON ,onaj prvi prijavnii prozor sa klijenta prihvata samo user sa servera koji se podize zajedno sa passwordom i koji je naravno kreiran automatski a administrator promenjen u drugi naziv.(PERA).
Hocu poseban user da napravim zbog permissiona,na XP je sve ovo mnogo lakse 🙂 domen me muci,svaka pomoc dobrodosla,hvala!
Ako nije jasno nekom a hteo bi da mi pomogne neka pita slobodno pojasnicu mu koliko god budem mogao!:wall:

Poslednja izmena:
Treba samo da u polisama ublazis restriktivne zahteve za password

JA sam bio na Account Policies\Password Policy
pa onda: minimum password length : stavio na 1
😛assword must meet compexity requirements :enabled
Ne znam da li na pravom mestu gledam?

Ovaj prvi problem je bio u tome sto mi u polisama predpostavljam bila ukljucena polisa da u passwordu mora da se koristi i neki simboli kao npr. _-.,i morao je pass da sadrzi minimum 7 karaktera!

Uspeo sam da kreiram user, ali sada kada pokusavam da se registrujem sa klijenta na taj nalog on izbacuje ovakvu poruku: The following error occurred attempting to join the domain.Access is denied.
Pomoc?

a da za pocetak procitas neku knjizicu?
treba da ubacis xp u domen, sto moze da radi samo onaj ko ima admin privilegije(iz tvog zbunjenog posta shvatih da ti to i pokusavas al s nekim levim userom) a posle toga ces moci da se logujes s kojim god oces.
u svakom slucaju, to pise u ama bas svakoj knjizici o windows server 2003 u kojoj se spominje domen, kao i na ms sajtu ili na googleu.
a preporuka je www.petri.co.il na kom ima dosta tekstova for dummies 😉
al ko ce sve to da cita....

Poslednja izmena:
NAmestio sam!!!
Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno