Šta je novo?

Kućna multimedija Pomoc oko tv-a

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Vuja032

Zapažen
Učlanjen(a)
23.11.2024
Poena
1
Ovako imam tv koji nije smart. Trenutno ga povezujem sa lap topom preko 5 metara dugackim hdmi-jem. Da li postoji neki laksi nacin, poput usb sticka nekog ili nesto slicno?? Hvala unapred

evo da dam konkretan primer:
Gledam vecinom serije na domaceserije net ali moram da razvucem kabal od 5 metara do tv-a koji nije smart. Imam yettel i kad udjem na hrom preko njega milion oglasa mi izadje dok udjem na seriju i to me izludi.. najlakse mi je da povezem lap top i tako gledam.. e sad gledao sam taj chromecast pa me zanima nacin funkcionisanja. Ubodem niega u tv, izaberem source hdmi 2 i sta onda moram da uradim na lap topu da bih preslikao ekran na tv?? Hvala i izvanjavam se ako postavljam glupo pitanje 🫣🤣

Čovek očigledno traži način kako da umesto kablom, sliku sa računara bežično prebaci na tv koji nije smart.
@Vuja032
Ovde ti predlažu možda elegantnije rešenje za koje ti neće biti potreban laptop više. Znači box koji menja računar i koji se ubode u tv. E sad, tu imaš veliki izbor boxeva i aplikacija na njima koji služe za to što ti hoćeš, pa to treba malo izučiti

FireShot Capture 001 - Gledaj Poslednji strelac Ceo film Online - domaceserije.net.png

E ovako posle par dana nasao sam caku.. ako neko bude imao slicnu nedoumicu kao ja ovo ce mu pomoci.. koristim yettel televiziju i tv mi nije smart ali mogu da prebacim sliku sa lap topa ili telefona putem ove opcije koja je obelezena na slici..

Nazad
Vrh Dno