E ovako da donesem zakljucak i neki savet za ubuduce ako neko radi, moje iskustvo.
Sto se tice menjanja kamene vune, ako se neko u upusta u avanturu ovu neka radi na prolece ili leti moj je savet. Prilikom odgovrevanja mnogo smrdi.
Preporuka je Izneti iz sobe jastuk cebice frotire i td.. Ako ima te malu decu ili osobu koja je sklona alergijskim reakcijama ili nekoga ko je sklon respiratorne infekcije, iselite iz kuce posaljite kod rodjaka ili bilo gde.
U subotu 11.10 sam ukljucio pec prvi put da se zagreje da bi obgorela kamena vuna i prozor sam ostavio na kant otvoren misleci izvucice miris, u nedelju kada sam uso u sobu hteo sam da padnem u nesvest od smrada, ne mogu opisati taj miris da li je lepak smola ne znam, samo znam da je ne izdrzljiv. Uso i otvorio prozor sirom da se luftira i promaju pravio nije pomagalo, jedina zastita je gas maska sto koristi zandarmerija. Meni su oci ceo dan taj suzili i u nosu mi bilo ljuto i uvoko mi se miris, e onda sam stavio gas masku.U ponedeljak se isto osecao miris ali slabije i tako je sve slabio.
Da izvetri treba 6 dana da se izgubi skroz miris taj, kada ukljucite pec pusti te je da zagreje na maksimum i ne dirajte je, ne ukljucujte ventilator da duva tako je hladite i produzavate njeno pbgoravanje, samo neka greje da sto pre ispari ta hemikalija sto smrdi i prozor obavezno otvoren sirom oba krila.
U subotu ukljucena danas je petak i ne oseca se taj miris vise.