Šta je novo?

Pomoc oko TA peci cer 3kw

Izv
Slikaj molim te termostat, ja kad sam trazio pre desetak godina termostat sa 2 brzine, prodavci su me bledo gledali i ubedjivli da to ne postoji. Svi su imali samo on/off taster.
Izvoli
Ja sam kupio ovde, ali trenutno ga nemju na stanju stize etvrtak petak zvao i pitao, evo ti link pozovi i neka te rezervisu, ako slucajno ne salju ja cu ti kupiti i poslacu ti postom.
Naso sam ti ovde oni su veleprodaja a posto si iz BG recice ti prodavnicu gde ga ima ili vidi sa njima da odes do njih ili da ti posalju, zvao ih i pitao
Samo na ta dva mesta i vise ga nige nema ili ja nisam naso, evo slike
20251013-135652.jpg
8269.png

Hvala na ponudi, ne treba mi vise, prešao sam na klimu. Ali mi je bilo baš čudno što nisam mogao da ga nadjem nigde. Na kraju sam popravio stari, radio je još par godina, dok nismo promenili peć

E ovako da donesem zakljucak i neki savet za ubuduce ako neko radi, moje iskustvo.
Sto se tice menjanja kamene vune, ako se neko u upusta u avanturu ovu neka radi na prolece ili leti moj je savet. Prilikom odgovrevanja mnogo smrdi.
Preporuka je Izneti iz sobe jastuk cebice frotire i td.. Ako ima te malu decu ili osobu koja je sklona alergijskim reakcijama ili nekoga ko je sklon respiratorne infekcije, iselite iz kuce posaljite kod rodjaka ili bilo gde.
U subotu 11.10 sam ukljucio pec prvi put da se zagreje da bi obgorela kamena vuna i prozor sam ostavio na kant otvoren misleci izvucice miris, u nedelju kada sam uso u sobu hteo sam da padnem u nesvest od smrada, ne mogu opisati taj miris da li je lepak smola ne znam, samo znam da je ne izdrzljiv. Uso i otvorio prozor sirom da se luftira i promaju pravio nije pomagalo, jedina zastita je gas maska sto koristi zandarmerija. Meni su oci ceo dan taj suzili i u nosu mi bilo ljuto i uvoko mi se miris, e onda sam stavio gas masku.U ponedeljak se isto osecao miris ali slabije i tako je sve slabio.
Da izvetri treba 6 dana da se izgubi skroz miris taj, kada ukljucite pec pusti te je da zagreje na maksimum i ne dirajte je, ne ukljucujte ventilator da duva tako je hladite i produzavate njeno pbgoravanje, samo neka greje da sto pre ispari ta hemikalija sto smrdi i prozor obavezno otvoren sirom oba krila.
U subotu ukljucena danas je petak i ne oseca se taj miris vise.

Nazad
Vrh Dno