Šta je novo?

Pomoc oko Samsung lcd tv-a..

Sonamy_Boy

Slavan
Učlanjen(a)
21.01.2009
Poena
320
Pozzz dobri ljudi! :d Pazario sam pre neku nedelju Samsung 37A615.. Znam da cete reci, - ("WTF?!" Koji je to model?? :trust:) 'Bem li ga bas.. Made in Slovakia.. Nego, na prvo ukljucivanje koje mi je bilo u hd-u je bio prikljucen Ps3 preko hd kabla.. ( Kabl Hama) Da skratim pricu, Odigrao sam i na Xboxu jedno 5-6 igrica i na Sonyju 4 i slika izgleda ok, nego sve nekako kao da SECKA :S: Tako nekako da kazem.. Npr. kada sam igrao Pes 2009, dok lopta ide prema igracu, deluje kao kada je ukljucen pointer trails u mouse properties-u :trust: Laga nema, ali mi sve nekako deluje ubagovano.. Bolje je islo na sd tv-u ***.. Ili npr. kada ima mnogo onih manjih, sitnijih detalja.. Pogotovo ako su crne boje, primer: publika u fifi 09(I jos svasta ima u fifi.. da ne nabrajam sada), ili resetka s rupama.. Tada slika treperi dok se pomera sve.. Da li je to sto tv nema 100hz? Karakteristike su iste kao na ovom modelu.. http://www.samsung.com/uk/consumer/detail/detail.do?group=television&type=television&subtype=tftlcd&model_cd=LE37A616A3FXXU Samo sto nije DNIe Pro, nego DNIe +... Izvnite sto smaram, nisam strucnjak za lcd televizore :d, svako prosvetljenje je dobro doslo.. Molim samo da ne dobijem odgovor, pa sta si mislio???? Made ni Slovakia i T A C K A.:lupko:

Hvala.:wave:

Poslednja izmena:
Znamo koji je to model naravno. Sigruno nije zbog toga sto nema 100hz. Secka samo dok igras igrice, a ne normalno dok gledas tv? Jel si probao u drugom hdmi portu da stavis i sa drugim hdmi kablom? Stvarno mi je cudna ova pojava, jel mozes da snimis tv preko mobilnog ili tako nesto pa da okacis, da vidim o cemu se radi. Ne iskljucujem mogucnost da je televizor sa nekom fabrickom greskom, ali daj prvo da vidimo o cemu se radi. Svi samsung lcd-ovi koji su kod nas su ili Made in Slovakia ili Made in Hungary, ne vidim kakav je problem sa ovim. Da li si ocekivao da je Made in Korea?

Pogledaj u opcijama sta ti je ukljuceno od image enhancement opcija i iskljuci sve, i stvarno probaj game mode ako je daljinski slican kao kod mene, menja se na dugme E.mode.

Poslednja izmena:
Da li taj TV ima game mode?

Znamo koji je to model naravno. Sigruno nije zbog toga sto nema 100hz. Secka samo dok igras igrice, a ne normalno dok gledas tv? Jel si probao u drugom hdmi portu da stavis i sa drugim hdmi kablom? Stvarno mi je cudna ova pojava, jel mozes da snimis tv preko mobilnog ili tako nesto pa da okacis, da vidim o cemu se radi. Ne iskljucujem mogucnost da je televizor sa nekom fabrickom greskom, ali daj prvo da vidimo o cemu se radi. Svi samsung lcd-ovi koji su kod nas su ili Made in Slovakia ili Made in Hungary, ne vidim kakav je problem sa ovim. Da li si ocekivao da je Made in Korea?

Pogledaj u opcijama sta ti je ukljuceno od image enhancement opcija i iskljuci sve, i stvarno probaj game mode ako je daljinski slican kao kod mene, menja se na dugme E.mode.

Ima game mode. Da, dok igram igrice.. Kao da pada frame rate.. Tako da kazem. Jesam probao druge portove, ali nisam drugi hdmi kabl. Imam samo taj jedan. Snimicu jedan klip, pa cu atacovati.. Ne bi me cudilo da ima i made in Albania:d Ok, hvala na pomoci, klip danas pravim.. :smoke:

prvo udji u ps3 i xbox podesavanja pa stavi da je max rezolucija 1080i ne 1080p pa onda vidi u uputstvu od tva koji je od ta dva hdmi-a full hdmi. ako secka i tad podesi konzole na 720p pa probaj.
vidi koji je taj hamin cabl hdmi 1.2 ili 1.3 a koji standard podrzava tv.

Poslednja izmena:
Vrh Dno