Sonamy_Boy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.01.2009
- Poena
- 320
Pozzz dobri ljudi! :d Pazario sam pre neku nedelju Samsung 37A615.. Znam da cete reci, - ("WTF?!" Koji je to model?? :trust
'Bem li ga bas.. Made in Slovakia.. Nego, na prvo ukljucivanje koje mi je bilo u hd-u je bio prikljucen Ps3 preko hd kabla.. ( Kabl Hama) Da skratim pricu, Odigrao sam i na Xboxu jedno 5-6 igrica i na Sonyju 4 i slika izgleda ok, nego sve nekako kao da SECKA :S: Tako nekako da kazem.. Npr. kada sam igrao Pes 2009, dok lopta ide prema igracu, deluje kao kada je ukljucen pointer trails u mouse properties-u :trust: Laga nema, ali mi sve nekako deluje ubagovano.. Bolje je islo na sd tv-u ***.. Ili npr. kada ima mnogo onih manjih, sitnijih detalja.. Pogotovo ako su crne boje, primer: publika u fifi 09(I jos svasta ima u fifi.. da ne nabrajam sada), ili resetka s rupama.. Tada slika treperi dok se pomera sve.. Da li je to sto tv nema 100hz? Karakteristike su iste kao na ovom modelu.. http://www.samsung.com/uk/consumer/detail/detail.do?group=television&type=television&subtype=tftlcd&model_cd=LE37A616A3FXXU Samo sto nije DNIe Pro, nego DNIe +... Izvnite sto smaram, nisam strucnjak za lcd televizore :d, svako prosvetljenje je dobro doslo.. Molim samo da ne dobijem odgovor, pa sta si mislio???? Made ni Slovakia i T A C K A.:lupko:
Hvala.:wave:
Hvala.:wave:
Poslednja izmena: