Šta je novo?

Pomoc oko procesora

Nikolapg

Cenjen
Učlanjen(a)
25.02.2011
Poena
151
Zna li ko dje se moze kupiti procesor INTEL Core 2 Quad Q9550 i po kojoj cijeni?

Hvala

video sam prosle nedelje na limundo polovan oko 14k ako se ne varam

video sam prosle nedelje na limundo polovan oko 14k ako se ne varam

Vidio sam i ja, polovan, radije bih novi, a s obzirom da sam iz Pg trebla bi mi radnja koja vrsi isporuku u Cg, pregledao sam dosta sajtova, nemaju taj procesor u ponudi, pa rekoh da pitam vas za pomoc.

podji direktno po pg prodavnica, vidi ima l ko da ti ga naruci ..ja sam moj narucio bio u genelec prije nekih godinu

Tesko da moze polovan za razumne pare, a i nov je bio prekup(dok ga je bilo) ja ti preporucujem da uzmes bilo koji iz serije 9000 ako ga nadjes za male pare( osim ako ne juris taj CPU za neko benchovanje :smoke: )

Ja preporučujem da prodaš to što imaš, doplatiš koliko moraš i uzmeš i5-2500k... u suprotnom samo ulažeš (relativno velike) pare u nešto što je stvar jučerašnjice i čemu će se uskoro strmoglaviti cena... a umereno klokovan i5-2500k (recimo 4.5GHz) je skoro 2x brži od nategnutog Q9550 (@4GHz), a pritom i manje troši struje i zagreva se... pa ti vidi...

Brzi i od i7 900 ,i7 800, i5 700 i ostale boranije. Samo da prezdravi bug i bice extra kupovina (a cena ne veruhem da ce da mu pada, mozda i skoci)

Pravo zboris, moj Q9550 na 4 giga i EP45 Extrime odra I 7 950 takodje na 4 giga na X58A UD3R i to sa sve 2 gigaherznim ramom kao zeca. Mislim preterujem, ali je izmedju 5 i 10% jaci u bnchu i relnom radu.

Odra, a? Kako da se i mi uverimo u tu tvoju tvrdnju?

Narocito me zanima taj "realan rad"...

Pravo zboris, moj Q9550 na 4 giga i EP45 Extrime odra I 7 950 takodje na 4 giga na X58A UD3R i to sa sve 2 gigaherznim ramom kao zeca. Mislim preterujem, ali je izmedju 5 i 10% jaci u bnchu i relnom radu.

Bez ljutnje, ovo je extra za potpis....
Brzi je oko 40% u globalu, negde manje negde vise.....

Taj procesor je u klasi sa Phenomom x4 965 kog sada mozes da nadjes za smesne pare...

Nazad
Vrh Dno