Ima. Ali to kolikonkapiram.nisu particije, nego on sam ostavi za rezervne kopije, back up... ali svakako sam preko nekog programa odvojio od D. Malo napravio posebnu novu particiju. I pridodao posle na C. Tako da se iskreno nadam da sam sredio problem. Hvala na savetu i interesovanju. PozdravJesi li sasvim siguran da nema još particija, specijalno ne između C i D ? To može da zakomplikuje stvari.
Sređeno , slican program i reseno. HvalaInstaliraj MiniTool Partition Wizard (besplatan) i kad pokrenes program desni klik na C particiju, opcija extend, tu je i oznacena particija od koje uzimas prostor. Povuces slajder do zeljene velicine, uzece od D particije koliko si odredio, zatim ok..ok..jednostavno.
Instaliraj MiniTool Partition Wizard (besplatan) i kad pokrenes program desni klik na C particiju, opcija extend, tu je i oznacena particija od koje uzimas prostor. Povuces slajder do zeljene velicine, uzece od D particije koliko si odredio, zatim ok..ok..jednostavno.
Jesam. Citao nesto po netu. Ali mi nije bilo sasvim jasno, pa sam nekako skontao. Bila je jedna mala particija izmedju C i D. Pa nisam mogao da spojim u c, moze samo ako ima do njega slobodan prostor(d) .... nekako sam se snasao, izvini mozda neznam da objasnim lepo. ali za taj jadac sam znao. Hvala tiNapravi predhodno backup za svaki slučaj.
Ja sam na poslu i zaključan mi je Youtube, ali ti možeš postavi mu neki video kako da uradi.
Jesam. Citao nesto po netu. Ali mi nije bilo sasvim jasno, pa sam nekako skontao. Bila je jedna mala particija izmedju C i D. Pa nisam mogao da spojim u c, moze samo ako ima do njega slobodan prostor(d) .... nekako sam se snasao, izvini mozda neznam da objasnim lepo. ali za taj jadac sam znao. Hvala ti
Sve je u redu, ta particija između C i D je verovatno bila windows restore particiaja koja bi u teoriji trebalo da bude na kraju diska. Može se i bez nje a možeš i sam da je dodaš.Samo mi kazi, da sam *****o!
Pa ima na kraju jedna, gde pise unalocated. Takva je bila i ova izmedjuSve je u redu, ta particija između C i D je verovatno bila windows restore particiaja koja bi u teoriji trebalo da bude na kraju diska. Može se i bez nje a možeš i sam da je dodaš.
![]()
HvalaTa na kraju unalocated mož biti Over-pvovisisoning particija za SSD Samsung savetuje oko 10%. od ukupne veličine diska. Može da se formatira i spoji sa D.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari