Šta je novo?

Pomoc oko ploce

DarkNinja

Slavan
Učlanjen(a)
23.09.2005
Poena
319
Posto sam sprzio moj nf7-s interesuje me da li da natankam an7(abit) ili DFI nF2 U400S-AL (dfi)? Plocha mi prvenstveno za oc.(nista preko fsb 225) :bottle: :bottle:

Ako neces preko 225, uzmi AN7, ali ako zelis ozbiljniji overclock, DFI nF2 U400S-AL. Mainboard si sprzio zbog onoga sto sam naveo kao moguci uzrok problema, ili?

DFI definitivno, ali ni sa Abit neces pogresiti; moze samo cena da presudi 🙂

Mislis da je dfi bolji bez obzira da nema trofazno naponsko filtriranje za cpu? :trust:

Ne plocu sam sprzio zbog nevidjenog debilizma zvanog guranje rama naopako(da, da on u sustini ne bi mogao da udje tako ali jeste, ram je lepo usao do kraja samo malo teze) i kada sam upalio komp. zamirisala je sveze pecena paljevina moje ex ploce. 😡 😡 😡 😡

A zasto mislis da je bolje da uzmem an7 ako ne idem preko fsb 225? Sta ima tolko taj abit da nema dfi? Valjda ako je dfi bolji za oc onda da u svakom slucaju uzmem njega? A i nigde na net-u nisam mogao da nadjem review za tu plocu. :trust:

...

Uzmi Abit ili mozda epox-a, nisam cuo da neko ima dfi n2 plocu, ne znam zasto...mozda je nesto skuplja..
jos mi nije jasno kako si uspeo da ubodes naopako modul... :crash:

Ma ploca je 60e(dfi) abit je 90e. Na net-u sam pronasao podatke da se ta dfi razlikuje od lan party-ja samo u tome sto nema firewire dok je sve ostalo isto. Taj lan party jede abita u svakom testu po malo, pa sam zato pitao jer mi je problem kes i ne mogu tek tako da pljunem za plocu 90e. 😡

Nazad
Vrh Dno