Šta je novo?

Pomoc oko PayPala

kolega

Cenjen
Učlanjen(a)
28.09.2011
Poena
170
Kao sto kaze naslov, treba mi pomoc oko Paypala - tj. ako je uopste nesto moguce uraditi u ovom slucaju.

Naime, jos pre nego sto je Paypal dosao u Srbiju, otvorio sam Paypal nalog sa Svajcarskom drzavom, i tu mi je leglo 170 dolara od Lockerz sajta.
Kada sam probao da kupim nesto sa tim nalogom, ogranicili su mi nalog i traze mi "Proof of Address" i kreditnu karticu. Kreditna (debitna) kartica bi se i mogla dodati, ali ne mogu da dam dokaz stanovanja kada ja ne stanujem tamo, to je bila samo adresa za otvaranje racuna.

Date su mi dve opcije, da withdrawujem pare na racun u Svajcarskoj ili na racun u SAD-du. Naravno, nemam ni jedno ni drugo. I sada me zanima, da li postoji bilo kakav nacin da ja te pare na neki nacin izvucem. Ako se neko pita odkud mi je to sad palo napamet, nasao sam taj Paypal nalog na kompu, a drugo, dobro bi mi dosao taj kes :D

Mada, vec pretpostavljam da cu se s ovim parama opet pozdraviti, kao pre 2 god :D Ali posto je Srbija sad deo paypala, mozda sad moze nesto da se uradi.

Posle xyz pisanja, opet se otvara nova tema? Ni sticky ne vredi!!!!

Oprosti se od para sem ako ne možeš da se preseliš!

Ovu temu treba brisati. što kaže Monk Psycho postoji bar dve sa gomilom strana posvećene identičnom i sličnim problemima

Nazad
Vrh Dno