Šta je novo?

Pomoc oko Outlook Express-a?

d@FFy

Čuven
Učlanjen(a)
01.04.2003
Poena
619
Da li je moguce i kako manuelno uraditi back up foldera iz outlook-a i posle ih ubaciti u novi. U pitanju je Win XP, znaci gde se nalaze folderi Outlook-a, gledao sam u Program Files/Outlook Express i tu nisam nasao to sto mi treba. Hvala unapred :)

Mislim da je default sledeće: Documents And Settings > tvoj User > Local Settings > Application Data > Identities > {....} > Microsoft > Outlook Express
Ako si nekada menjao onda pogledaj gde ti se nalazi Store Folder (u OE: Tool > Options > Maitenance > Store Folder).

Heinz je napisao(la):
Mislim da je default sledeće: Documents And Settings > tvoj User > Local Settings > Application Data > Identities > {....} > Microsoft > Outlook Express
Ako si nekada menjao onda pogledaj gde ti se nalazi Store Folder (u OE: Tool > Options > Maitenance > Store Folder).

Tooooo mi je trebalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hvala na brzom i efikasnom odgovoru cheers
Pozdrav :wave;

Mozes i sa "export-inport messages", pri cemu koristis Microsoft Outlook. Ali je malo komplikovnije.....

Dosta je to bilo jednostavnije kod 98-ice.

Najjednostavniji metod koji ja koristim:
Serach > kucas 'Outlook'
Izaberes samo C:\ disk (ako ih imas vise tj. onu gde je instaliran XP)
Obavezno u opcijama ukljucis "Include hidden and Sustem files/folders'

Kao rezultat pretrage dobices samo 2 Foldera i nekoliko precica.
Prvi ti je tamo gde je program C:\Program Files\Outlook...
Drugi je ono sto ti treba (poruke).

Mali savet:
Isplati se kompresovati u *.rar ili *.zip (do 80% ustede prostora,narocito ako ti je preko 100 MB backup poruka)

P.S. jos jednostavnije - kreiraj shortcut na desktopu ili u My Document.
Skratice ti doooosta muka :)
Pozdrav

Vrh Dno