Lucic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.05.2022
- Poena
- 110
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 5700X & DeepCool AG 400 BK
- Matična ploča
- Asus TUF Gaming B550-PLUS
- RAM
- Kingston Fury Renegade 2x8GB 3200Mhz CL16
- GPU
- PowerColor RX 6800 Fighter
- Storage
- Kingston KC3000 1TB & Kingston Fury Renegade 1TB
- Zvuk
- Redragon Darknets GS570 BT & HyperX Cloud 2 Red
- PSU
- Asus ROG Strix 750W Gold
- Kućište
- Asus TUF Gaming GT301 & Asus TUF Gaming TR120 x3
- Monitor
- DELL S2522HG
- Miš & tastatura
- Razer Viper V3 HS & DarkProject Terra Nova
- Ostale periferije
- LG 43UQ81003LB TV
- Laptop
- Acer Aspire ES1-532G-C5TE
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy S23 8GB/256GB & Samsung Galaxy A50 4GB/128GB
- Pametni uređaji
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm
Samsung Galaxy Buds Live
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Pozdrav, zamolio bih vas da mi pomognete oko odabira sata.
Skoro smo u porodici uzeli A55, a uz trenutnu promociju trebao bi da nam dodje Galaxy Watch FE.
Dvoumim se da li da ga ostavim ili prodam, jer koliko sam citao on je skoro pa isti kao Galaxy Watch 4.
Kod njega me najvise nervira jer mu baterija traje cca 24h, malo veci crni okvir oko ekrana tj. bezel i hajde neka bude nedostatak merenja temperature u odnosu na druge satove.
Ukoliko bih se odlucio da ga prodam, gledao bih da uzmem sat do 250e tj. 30.000 dinara.
Za sada su mi ovi satovi privukli paznju:
1. Samsung Watch 6 Classic Black - 28.000 dinara
2. Samsung Watch 5 Pro - 23.500 dinara
3. Huawei GT3 Pro - 28.000 dinara.
4. Vas predlog?
Kod sata mi je bitan kvalitet izrade, da baterija traje minimum 3 dana (kroz celodnevnu upotrebu), da ima dobre senzore i da moze posluziti par narednih godina.
Smatram da nisam preterano zahtevan korisnik, uglavnom treba mi za pracenje koraka, stresa i otkucaja srca.
Sat bi bio povezan sa Samsung S23 telefonom.
Skoro smo u porodici uzeli A55, a uz trenutnu promociju trebao bi da nam dodje Galaxy Watch FE.
Dvoumim se da li da ga ostavim ili prodam, jer koliko sam citao on je skoro pa isti kao Galaxy Watch 4.
Kod njega me najvise nervira jer mu baterija traje cca 24h, malo veci crni okvir oko ekrana tj. bezel i hajde neka bude nedostatak merenja temperature u odnosu na druge satove.
Ukoliko bih se odlucio da ga prodam, gledao bih da uzmem sat do 250e tj. 30.000 dinara.
Za sada su mi ovi satovi privukli paznju:
1. Samsung Watch 6 Classic Black - 28.000 dinara
2. Samsung Watch 5 Pro - 23.500 dinara
3. Huawei GT3 Pro - 28.000 dinara.
4. Vas predlog?
Kod sata mi je bitan kvalitet izrade, da baterija traje minimum 3 dana (kroz celodnevnu upotrebu), da ima dobre senzore i da moze posluziti par narednih godina.
Smatram da nisam preterano zahtevan korisnik, uglavnom treba mi za pracenje koraka, stresa i otkucaja srca.
Sat bi bio povezan sa Samsung S23 telefonom.