Šta je novo?

..pomoc oko MSI 7600GS...!!

~animagus*

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2003
Poena
619
...Pozdrav svima...imam jedan problemcic…skoro sam uzeo MSIov GeForce 7600GS…naime kada igram Oblivion (…inace sam skroz zadovoljan kako radi…),desava se da mi posle nekog vremena igranja, npr. nakon 30-45min (...ili manje..), iz igre izbaci na desktop…isto tako dolazi do preklapanja i razvlacenja tekstura na nekim mestima..mislio sam da je Oblivion u pitanju ali skoro sam video da do problema sa teksturama dolazi i u PES6...(..kojih na starom Radeonu 9600pro nije bilo...)..eh, da desava se i da se restartuje kompjuter...(...samo u toku igranja Obliviona...)...
...mislio sam da je problem u driverima pa sam skinuo (....verovatno...?..) najnovije drivere sa NVidioinog sajta, verzija 93.71...medjutim isti se problem pojavljuje...
...inace masina je: Barton 2600+, Abit NF7S, 1Gb DDR400 (Pqi), na Win XPu...inace sve ostalo na masini OK radi...sistem je stabilan i tako to...
...o cemu se radi,da li je problem u grafickoj kartici...?..ili je nesto drugo..?..kao sto sam napisao imao sam Radeona,pa nekih poslednje 3 godine...tako da nemam skorija iskustva sa NVidiom...

Poslednja izmena:
A jesi ocistio sistem od Radeon drajvera pre instalacije NV drajvera ?

I ja sam imao problem s performansama(na stare NV drivere dodavao sam nove i komp se vukao kao kornjaca)e zatim sam pre par dana ocistio drivere po upustuvu s Tweaktown-a i sad komp prosto leti...Jednostavno,moras lepo da ocistis sve zaostale drivere od grafickih(ATI il NV svejedno)pa instaliranjem novih sve bi trebalo da bude OK😛

MSI ima samo dve AGP 7600karte, jedna je sa 512MB i pasivnim hladjenjem druga je sa 256MB i aktivnim:

s_nx7600gs.gif

http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=754
http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=755

Pasivni PCI-E 7600GS MSI se greje do 60c ....

...skinuo sam ATIjeve drivere pre instalacije NVidiinih drivera...mada sad sam video da mi je jos nesto bilo ostalo od ATIjevih softwara...sad sam to skinuo pa cu videti kako radi...
...inace imam doticnu karticu sa gornje slike...znaci sa coolerom,ne sa pasivnim hladanjakom...

Nazad
Vrh Dno