~animagus*
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.12.2003
- Poena
- 619
...Pozdrav svima...imam jedan problemcic…skoro sam uzeo MSIov GeForce 7600GS…naime kada igram Oblivion (…inace sam skroz zadovoljan kako radi…),desava se da mi posle nekog vremena igranja, npr. nakon 30-45min (...ili manje..), iz igre izbaci na desktop…isto tako dolazi do preklapanja i razvlacenja tekstura na nekim mestima..mislio sam da je Oblivion u pitanju ali skoro sam video da do problema sa teksturama dolazi i u PES6...(..kojih na starom Radeonu 9600pro nije bilo...)..eh, da desava se i da se restartuje kompjuter...(...samo u toku igranja Obliviona...)...
...mislio sam da je problem u driverima pa sam skinuo (....verovatno...?..) najnovije drivere sa NVidioinog sajta, verzija 93.71...medjutim isti se problem pojavljuje...
...inace masina je: Barton 2600+, Abit NF7S, 1Gb DDR400 (Pqi), na Win XPu...inace sve ostalo na masini OK radi...sistem je stabilan i tako to...
...o cemu se radi,da li je problem u grafickoj kartici...?..ili je nesto drugo..?..kao sto sam napisao imao sam Radeona,pa nekih poslednje 3 godine...tako da nemam skorija iskustva sa NVidiom...
...mislio sam da je problem u driverima pa sam skinuo (....verovatno...?..) najnovije drivere sa NVidioinog sajta, verzija 93.71...medjutim isti se problem pojavljuje...
...inace masina je: Barton 2600+, Abit NF7S, 1Gb DDR400 (Pqi), na Win XPu...inace sve ostalo na masini OK radi...sistem je stabilan i tako to...
...o cemu se radi,da li je problem u grafickoj kartici...?..ili je nesto drugo..?..kao sto sam napisao imao sam Radeona,pa nekih poslednje 3 godine...tako da nemam skorija iskustva sa NVidiom...
Poslednja izmena: