Šta je novo?

Pomoc oko laptopa Samsung!

• Začetnik teme Začetnik teme pajke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pajke

Cenjen
Učlanjen(a)
12.04.2012
Poena
154
Pozdrav svima,

U prilici sam da kupim Samsung NP R538 laptop, specifikacija je sledeca:

Intel Pentium Dual Core P6200, 2,13 GHz
Memorija: 3072 MB
Hard disk: SATA 320 GB
Grafička kartica: Intel® GMA HD
Ekran: 15,6"

Meni je skroz zadovoljavajuci, cena je 240e sa 2 godine garancije. Da li se isplati to uzeti i kakvo je vase iskustvo ili misljenje oko samsunga? Ja sam licno trazio ovaj model na samsungovom sajtu i uopste ga nema, kad ga ukucam u google nadje mi ga samo na domacim sajtovima nigde drugo ga nema u inostranstvu, u cemu tu moze da bude fora?

Hvala svima i pozzz

I sam sam kupio nedavno Samsung laptop (ne taj model) i video da modeli na nasem (i ex-YU) trzistu imaju iste slovne oznake kao indijski modeli 😀

U principu, taj isti model postoji i na Zapadu i moze se uporedjivanjem zakljuciti koji je to. Razlika je uglavnom nedostatak OS i drugi znakovi na tastaturi.
Ne treba to da te brine. Uz laptop sam dobio disk sa kojeg se instalira softver koji pomaze oko instalacije drajvera. Sve je proslo bezbolno i sve radi. OS koji sam stavio je Win 7 64bit.

Jos jedna stvar, ja sam dobio 5 godina garancije na njega. Kimtec je uvoznik.

I sam sam kupio nedavno Samsung laptop (ne taj model) i video da modeli na nasem (i ex-YU) trzistu imaju iste slovne oznake kao indijski modeli 😀

U principu, taj isti model postoji i na Zapadu i moze se uporedjivanjem zakljuciti koji je to. Razlika je uglavnom nedostatak OS i drugi znakovi na tastaturi.
Ne treba to da te brine. Uz laptop sam dobio disk sa kojeg se instalira softver koji pomaze oko instalacije drajvera. Sve je proslo bezbolno i sve radi. OS koji sam stavio je Win 7 64bit.

Jos jedna stvar, ja sam dobio 5 godina garancije na njega. Kimtec je uvoznik.

Hvala na odgovoru!
Reci mi samo kako si zadovoljan sa samsungom kao markom, nemas nikakvih problema i to, kazu da su im dosta kvalitetni jer hoceda se probiju na trzistu pa to rade kvalitetom sad u pocetku makar 🙂

Pre nekog vremena sam video kod jedne Ruskinje Samsung laptop koji radi svaki dan po nekoliko sati vec dve godine. Meni je to bilo dovoljno da me uveri u kvalitet.

Jedina zamerka koju imam na ovaj moj je sto se mora skinuti citav zadnji poklopac da bi se izduvao ventilator na procesoru. Ne znam da li bi se to svidelo ovima sto daju garanciju...
HDD i memorija su na dohvat ruke.

Imas ovde na forumu temu gde jedni hvale, a u isto vreme drugi kude skoro sve brendove. Serijska proizvodnja, slabiji QC i kod svakoga ima primeraka sklapanih u petak i ponedeljak 😀

Nazad
Vrh Dno