Šta je novo?

Pomoc oko kupovine

milanm2

Slavan
Učlanjen(a)
12.06.2007
Poena
304
Cao.Ja sam nov u ovim vodama.Interesuje me koji bi mi Laptop preporucili do 700E.
Unapred hvala Pozdrav

Pa onda svakako neki Core proc. sa prosirenim ram-om, i za programiranje ce ti trajati dok si ziv 🙂 (salu na stranu). Ako ti je bitna robustnost kucista i kvalitetna tastaturica i touch pad HP je pravi izbor(po pristupacnijim cenama od konkurancije).

P.S. Da ne ispadne da lupam..., mnogo review-a, domacih casopisa i hrvatskih sam citao i jos ni jednon nisam naleteo na review gde se kao negativna osobina HP notebook-ova navodi tastatura i touch pad. Zivo bi me interesovao review na kom se gore navedeno demantuje.

pozz

Pa pre svega bih programirao sa njim i tzv.office upotreba.Nista od igrica i neki zahtevna multimedija.Hvala unapred.

Moji zahtevi su bili veoma slicni i posle duzeg gledanja i probanja vise modela odlucio sam se za MSI m670 i mogu Ti reci da sam potpuno zadovoljan. Znaci, nisam se zatrcao da dam sto vise para vec da uzmem konfu kakva mi treba. Procesor je dovoljno brz (posto je kod mene java u pitanju jasno ti je da mora da gura app. server, VM, bazu paralelno) i ima 1GB memorije. Jos jedan razlog koji je prevagnuo je i garancija "72h pick & return". Takodje da napomenem sve ovo radi pod Linux-om.

Sve u svemu za pare koje sam dao potpuno sam zadovoljan - gledajuci ono za sta mi treba.

POZDRAV

Poslednja izmena:
Ja nisam siguran da taj 72 pick and return radi baš na način kao što je reklamiran.

koliko vidim, postoji i značajan broj korisnika koji takodje imaju primedbu na tu "marketinšku patku".

Mene je od MSI-a uvek odvraćala tastatura (u najmanju ruku čudna, ne verujem da bih se IKAD navikao) i nekako, hmmmm, kako bih rekao ... možda "čudan dizajn i izrada".

Ali vidim da za male pare na papiru dobiješ dosta toga.

Ja nisam siguran da taj 72 pick and return radi baš na način kao što je reklamiran.

koliko vidim, postoji i značajan broj korisnika koji takodje imaju primedbu na tu "marketinšku patku".

Mene je od MSI-a uvek odvraćala tastatura (u najmanju ruku čudna, ne verujem da bih se IKAD navikao) i nekako, hmmmm, kako bih rekao ... možda "čudan dizajn i izrada".

Ali vidim da za male pare na papiru dobiješ dosta toga.

Moj kolega sa posla je imao problem sa msi laptop-om, pozvao njihov call centar, oni poslali ove iz post express-a po njega, i stvarno ga vratili za 3 dana ispravnog 🙂

Ja sam se odusevio!!! Ljudi se uglavnom zeznu i vrate laptop tamo gde su ga uzeli umesto da procitaju ono sto pise na garanciji - pozvati msi call centar za 72h podrsku.

Jedan od bitnih razloga sto sam uzeo msi je bas to posto znam koliko su drugi ljudi imali problema oko servisiranja laptop-ova (cekaju minimum po mesec dana - a ja takvu egzibiciju ne mogu sebi da priustim) 🙁

Nazad
Vrh Dno