Šta je novo?

Pomoc oko kupovine teniskog reketa

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde ljudi ne preterujte, ovo jeste Clubbing ali zaista nema smisla... Šta je sledeće?

Znam da je suvisno, ali ajde samo da dobijem odgovor pa moze brisanje. Verujem da ima ovde dosta clanova koji se razumeju u ovo, a ne mogu nigde da nadjem informacije u vezi ovog reketa.
Kakvih ima tema, ova svakako nije toliko glupa ,)

O cemu smo mi sve pricali tamo pre nekih skoro 15 godina kad sam ja bio moderator, ovo je mila majka :-D

Dakle, pazi, kao neko ko se dugo bavio tenisom, igrao, trenirao druge i bio test igrac za par firmi (iz hobija) mogu da ti kazem sledece: reketi se dramaticno razlikuju po mnogo cemu i ne kupuju se zbog cene. Reket treba da ti odgovara - tvom stilu igre i nivou igre. Ako si ozbiljan i li zelis da to da budes, moras da probas par reketa pa da bar znas otprilike sta ti odgovara. Za pocetak: broj drske, masa reketa, meksi/tvrdji, broj zica 16x19, 18x20 itd, balans itd...

Ako te sve ovo smara, kupis ovaj i ne razmisljas :) Mozda je cena smanjena za te procente koje pise ali za tih originalnih 100e moze da se kupi na odredjenom sajtu odlican, kvalitetan reket. JEftini reketi su napravljeni od jeftinih materijala i nisu dobri za tvoj lakat recimo. U svakom slucaju nagadjam jer ne znam kakav si igrac ali ti znas pa eto, proceni sta je od ovih mojih informacija relevantno za tebe.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno