ljudi planiram da kupim laptop koji ce mi sluziti najvise da bih igrao igre....sada...nije mi bitna kolicina rama(dokupicu je ako osetim potrebu za njom) nije mi bitna velicina hdd-a jer imam prenosivi hard od 500 giga...takodje ne bih uzeo laptop sa windovsom jer mislim da mi oreginalni win samo dize cenu laptopa bez potrebe...planiram da izdvojim oko nekih 50 000 din. naravno ako je cena opravdana i vise ali maksimalno do nekih 55000-56000din ne vise....e sada posto se zaista ne razumem toliko u laptopove...ne znam ni koji proizvidjac je najkvalitetniji,jer zelim da mi komp traje...a ne da posle sest meseci vec razmisljam o nekoj zameni...takodje nije mi bitna ni tezina ni velicina...jer ce veci deo vremeena provesti na stolu,eventualno dva puta nedeljno bih ga nosio sa sobom.koliko sam ja skontao da bih najvise trebao da obratim paznju na procesor i grafiku,ali opet kazem ne razumem se toliko tako da ne znam ni sta valja od njih. evo par modela oko kojih se dvoumim pa kao bi neko mogao da mi pomogne zaista bih bio zahvalan!
HP ProBook 4515s (NX507EA) (on je nekih 56000 hiljda ali mi deluje zaista kvalitetno..samo nisam siguran da li mu je cena opravdana
HP Compaq Presario CQ61-320EX (ovaj model mi deluje ok i cena mi bas odgovara)
Asus K50ID-SX049 (e sad ovaj model tek treba da vidim ali mi se svijda sto je ddr3 u pitanju i cena mu je takodje odlicna-meni odgovara)
ASUS K61IC-JX112D (ovaj mi deluje skroz korektno ali mu je cena mozda malo veca 53000 )
stvarno bih bio zahvalan na bilo kakvoj sugestiji...
HP ProBook 4515s (NX507EA) (on je nekih 56000 hiljda ali mi deluje zaista kvalitetno..samo nisam siguran da li mu je cena opravdana
HP Compaq Presario CQ61-320EX (ovaj model mi deluje ok i cena mi bas odgovara)
Asus K50ID-SX049 (e sad ovaj model tek treba da vidim ali mi se svijda sto je ddr3 u pitanju i cena mu je takodje odlicna-meni odgovara)
ASUS K61IC-JX112D (ovaj mi deluje skroz korektno ali mu je cena mozda malo veca 53000 )
stvarno bih bio zahvalan na bilo kakvoj sugestiji...