Šta je novo?

Laptop Pomoc oko kupovine LapTopa do 13000 rsd

Koji laptop kupiti?

limontus

Cenjen
Učlanjen(a)
05.05.2018
Poena
115
Hocu da uzmem neki LapTop do 10000 do 13000 din, ako ima nesto bolje hiljadu dve gore nije problem.
Da je bolje od ovoga Toshiba Satellite L655-1GL
Ja se ne razumem u LapTopove predlozite neki model sta je dobro i da gura win 10
Moze i bez ssd kad mu stave ssd nabiju mu cenu ko da su stavili zlatnu pologu
Ako ima bolje i kvalitetnije i jace za te pare

Vodim specijalizovan shop za ram u Nemackoj. Proverio sam u nasoj bazi. Proizvodjac prikazuje podatak za max upgrade u trenutku plasiranja laptopa. Ali se dostupnoscu rama veceg kapaciteta u kasnijem periodu i update-a biosa, povecava max ram upgrade.

Vodim specijalizovan shop za ram u Nemackoj. Proverio sam u nasoj bazi. Proizvodjac prikazuje podatak za max upgrade u trenutku plasiranja laptopa. Ali se dostupnoscu rama veceg kapaciteta u kasnijem periodu i update-a biosa, povecava max ram upgrade.
Koij ram da kupim
ja gledao ovde specifikacije

Poslednja izmena:
Da javin kupio sam laptop
Acer Nitro 5 AN515-51-50RD
Sad me zanima negde pise max ram 16gb a negde 32gb. Koliko mogu da nadogradim ram da mi neko iskusan kaze?
Moze pomoc ne mogu da nadjem zvanican sajt gde se skida bios i drajveti
I da mi pomognete uzeo bi dva stapa ram po 16gb da nadogradim ako moze 32gb. Sad koj ram da kupim i gde i koliko da ima brzina od 2400 ili 2666 ?
32 гигабајта можеш да надоградиш, то је 2x16.

Ima u prodavnicama kingston 16gb 2666 oko 4200 din je 120 meseci garancija
moze taj ram?
Imam garanciju 7 dana na laptop kako da istestiram i proverim da li je sve uredu
Gledao na kp skuplje ram nego u prodavnici ili ja ne umem da nadjem jeftinije
Mislim na ovaj ram
KINGSTON Fury Impact SO-DIMM 16GB DDR4 2666MHz CL15 KF426S15IB1/16
I ovo da pitam koje su normalne tempratute procesora graficki na ovom laptopu u normalnom radu a koje su kada se opterete

Poslednja izmena:
moze taj ram?
Imam garanciju 7 dana na laptop kako da istestiram i proverim da li je sve uredu
Mislim na ovaj ram
Trebalo bi da moze. U svakom slucaju, ako narucujes online i ne odgovara, mozes ga vratiti u roku od 10 ili 14 dana.

moze taj ram?
Mislim na ovaj ram
I ovo da pitam koje su normalne tempratute procesora graficki na ovom laptopu u normalnom radu a koje su kada se opterete
Не оптерећуј се температурама. Набави постоље за лаптоп да имаш проток ваздуха.
Припази на квалитет израде и екран, да ли је све у реду.

Vrh Dno