Šta je novo?

Pomoc oko kucista

el_patron

Čuven
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poena
515
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5600 + Arctic Freezer 34 eSports
Matična ploča
MSI Tomahawk MAX
RAM
Kingston Fury Beast RGB 2x16GB
GPU
Sapphire 6650XT Nitro+
Storage
Kingston A2000/Transcend 230s/HDD 500GB
Zvuk
Microlab M660BT + Razer BlackShark V2 HyperSpeed
PSU
Asus Rog Strix Gold 750w
Kućište
Be Quiet Pure Base 500FX
Monitor
BenQ Mobiuz EX2710S
Miš & tastatura
Razer Deathadder v3 Pro+ HyperX Alloy Origins Red Linear
Mobilni telefon
iPhone 13 mini 128gb
Pametni uređaji
Xiaomi 3C, Xiaomi S20+
Pristup internetu
  1. Optički internet
sva 4 kucista su odlicna neces pogresiti ni sa jednim ali ja bih uzeo ovo

http://www.techpowerup.com/reviews/Xigmatek/Midgard
http://www.techpowerup.com/reviews/Xigmatek/Midgard/images/install.jpg
http://www.techpowerup.com/reviews/Xigmatek/Midgard/images/finishedcaseo.jpg
Check Australia Post Catalogue and Jaycar Catalogue.

jeftinije je od ovih 4 20- 30e kuciste je odlicno i ima sve, imas rewiev pa pogledaj,meni se svidja ali normalno ukusi su razliciti

Kućište deluje sasvim ok, ali da li može kod nas da se nađe, a naravno i gde?

Našao sam gde ima da se kupi.

Poslednja izmena od urednika:
A jer bi mogli da mi kazete da li bi u neko od ovih NZXT kucista mogao da stane GTX260 ili HD4870?

Antec 902, cm 690? :)

Poslednja izmena:
U cemu je razlika izmedju Antec 900 i 902?

U cemu je razlika izmedju Antec 900 i 902?

902 je teza par kila, unutra je ofarbana u crno, ima rupe za cable management (najbitnije poboljsanje), filtere za prasinu napred, kao i potenciometre za kontrolu ventilatora napred i pozadi (u 900ci su unutra za sve ventilatore).
U principu 902 je ispravio sve nedostatke 900tke.:)

Od ova cetiri kucista, ja bih odabrao CM HAF922 a od kucista u toj cenovnoj klasi, odabrao bih ThermalTake Spedo (bez Advanced bla, bla u nazivu) pa ne bi ni razmisljao da li ce nesto stati u njega jer je za razliku od svih ovih nabrojanih Full Tower

Meni se svidja 902 ali jedva staju vece karte trebali su dublje malo da ga naprave, po meni je to jedini veliki nedostatak...

Po meni je najlepse kuciste Cooler Master Storm Sniper, malo je skuplje (13-14000 din.) al mislim da vredi...

Meni se svidja 902 ali jedva staju vece karte trebali su dublje malo da ga naprave, po meni je to jedini veliki nedostatak...

Po meni je najlepse kuciste Cooler Master Storm Sniper, malo je skuplje (13-14000 din.) al mislim da vredi...
Da, mada ima rupe za cable management pa to ne bi trebalo da predstavlja veci problem.

Inače, rupe za cable managment u praksi je lako napraviti i na kućištu koje ih nema

Poslednja izmena:

Postaviš hdd-ove u donji "hdd cage" i nemaš problema.
A ako ti onaj kavez za vent što je na jednom od tih kaveza smeta da bi uglavio grafiku... jednostavnog ga skini. :)

Nazad
Vrh Dno