Šta je novo?

pomoc oko izbora

.simeon

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2009
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Amd 9 9900X Corsair Nautilus 240 Rs
Matična ploča
Asus rog strix X870 F gaming wifi
RAM
32 GB 6000 36 BEAST
GPU
XFX Mercury Amd Radeon Rx 7900 XTX MagAir Gaming 24 Gb
Storage
Samsung 990 Evo
PSU
Nzxt C1000
Kućište
Lian Li 216
Monitor
Samsung Qled 49
Miš & tastatura
Keychron k8p J1 G 502 Hero
Tesko da se odlucim koji da kupim pa uz vasu pomoc i savjet koji je bolji od ova tri navedena ,?

hvala unaprijed :)

HTC TOUCH DUAL P5500

Blackberry Curve 8520

Nokia 5230

a pogledaj i NOKIU 5530 XM,ja je kupujem sledece nedelje za 185 eura...

interesuje me samo od ova tri navedena telefona koji da uzmem :)

Definitivno Touch Dual, mozes da menjas os, koliko znam radi android pa ako volis da se igras this is the way to go! :d

axon fala ti ko bratu i ja sam na njega gadjo td i menjanje os nego sam volio da cujem jos ponekoja misljenja ,poz i ponovo ti se zahvaljujem:)

Ako si koristio neki WinMo onda ti je uglavnom sve jasno, osim sto je ovaj slide. NEMA WIFI, meni je to bitno, nekom nije. Mislim da dolazi u dve verzije (razlicite tastature).

Ja bih se ovde odlučio za nokiu samo zbog veličine ekrana, mada nisi napisao šta ti je bitno kod telefona pošto si ponudio tri totalno različite platforme.

Uzeo sam danas ovaj htc dvoumio sam se izmedju bb curve, i rekoh ovaj mi lezi nesto bolje :d a telefon bi koristio najvise za igranje poneki foto da opalaim i nekada da odem na internet i to je to i nekada da se zavalim na fotelju i da zijevam sta sve ima :d danas izbacuju ovu tehniku ko kokice vise ne znam sta da uzmem i ako uzmem ko da drzim svemirski tanjir u ruke pozdrav momci i fala vam naljepsa na odgovore :)

Poslednja izmena:
Tek te dugo sluzi, ako ti treba nesto za htc, samo pitaj ;)

Nazad
Vrh Dno