Šta je novo?

Pomoc oko izbora telefona?

Dark Warrior

Slavan
Učlanjen(a)
15.12.2012
Poena
210
Imam dilemu za kupovinu telefona,uzeo bih neki za oko 80eur, ali ne znam koji bi mi bio najbolji izbor, suzio sam izbor na tri telefona, ako neko ima bolji predlog nek iznese, hvala unapred :)

Trenutna tri o kojima razmisljam su:
1.Samsung Galaxy S2 (Polovan)
2.Samsung Galaxy Trend 2/Trend Plus (Nov)
3.Huawei Y530(Nov)

S2 definitivno

Ovako stoje stvari. Planiram da kupim neki WP pa sam u nekom uzem izboru dosao do l925,l920 i l735.925 mi deluje kao telefon koji ima najbolje specifikacije. kod 735 se mnogi zale na reset. 920 mi se taodje svidja ali ima jedna stvar koja se zove podrska i koja mi nije najjasnija. Da li se zna kolko koji od ovih uredjaja ima podrsku? Da li po isteku te podrske znaci da uredjaj nece imati ni jedan update vise? Svi ovi bi trabali da dobiju w10? I jos nesto. Nailazim da su telefoni dosta jeftinije na oglasima. Koja je fora sa njima? Da li su zaista novi? Da li ima neko iskusta sa tim oglasima? Hvala

Svi ce imato win10 i verovatno vrlo dobru podrsku od MS. Da po isteku te podrske nece vise dobijati update ali to ce se desiti tek kad hardverski ne budu mogli da podrze aktuelni win. Posmatraj to kao da si uzeo Iphone ili Nexus tj podrska im je zagarantovana. Ti sa oglasa su od operatera verovatno (ovi sa vipa koliko sam cuo imaju nizu cenu od ostalih, ne znam zasto, verovatno se teze dekodiraju…) Toliko od mene.

Nazad
Vrh Dno