Šta je novo?

Pomoc oko izbora telefona

ragured

Slavan
Učlanjen(a)
28.04.2009
Poena
345
Ovako hteo bih da kupim neki tel maksimalno do 150e polovan dobro ocuvan ili nov sa mreze.
Najbitnije mi je da telefon pravi dobre fotografije, ne zanima me snimanje video snimaka. Znaci fotografije instagram ovo ono. Nisam opterecen nekim aplikacijama i igricama na telefonu, vec samo ono osnovno.
Ne znam gledao sam LG L7 II, HTC Desire 500 i jos neke. Jel imate vi neku preporuku, vidim ima dosta na kupujemprodajem, ali tamo bih gledao da bude sa mts mreze i ne vise star od mesec dana.

imas LG L70 on je oko 120evra zavisi i koliko dobro se cenkas,imas i LG L9 II za 150 evra manje vise
Mozes lako naci ove telefone preko oglasa stare jedan dan itd. sa garancijom operatera
Naravno imas tu i stare modele tipa,S2,S2+
Mislim da je to,to;)

Jedino da ujuriš polovnu Nokiju 808 PureView (ako uopšte ima za te pare).
Ili Windows Phone 8 Nokije nižeg i srednjeg ranga: 6xx, 720, pa i 920/925.

Ovako hteo bih da kupim neki tel maksimalno do 150e polovan dobro ocuvan ili nov sa mreze.
Najbitnije mi je da telefon pravi dobre fotografije, ne zanima me snimanje video snimaka. Znaci fotografije instagram ovo ono. Nisam opterecen nekim aplikacijama i igricama na telefonu, vec samo ono osnovno.

Mislim da je polovna Lumia 920 najbolji izbor za tebe. Mozda jos 10-20e da dodas ali prati oglase, bilo ih je za 160e.

Od Androida do 150e dobre kamere (nikako najbolje ili u vrhu) imaju Samsung S2, S3.. pa onda Sony Xperia S/P/T/Acro S.. svi polovni. I LG je poboljsao kamere na novijim modelima kao L9 II i sl u odnosu na stare modele (sada su prosecne).

Ali problem kod svih ovih androida je sto su uglavnom prilicno matori, na 4.1-4.3 zvanicnim verzijama (neki imaju i 4.4 sa xda) i baterije su im uglavnom slabe.

S'obzirom da nisi zahtevan korisnik mislim da bi L920 bila najbolji izbor, mislim da ce dobiti 8.1 apdejt i kamera je na dnevnom svetlu u rangu najboljih androida do 150e, mozda i malo bolja a za low light je u prednosti zbog solidne nokia kamera aplikacije i dosta rucnih podesavanja.

Uzmi procitaj testove telefona koji su pomenuti u temi pa sam proceni..

Ako moze da se nadje polovna nokia 808 za oko 150e (a sumnjam) onda da je to dobra kupovina, telefon ima mrtav sistem koji je i dalje upotrebljiv za neko bas najosnovnije ''smart'' koriscenje a ta kamera i dalje nema konkurenciju osim 1020 koja kosta 350e.

Ma hocu Android da napomenem, tako da Nokia ne dolazi u obzir

dzaba otkucah ovoliki post :d :d

Onda zaboravi na bas dobru kameru, polovan S3 Samsung ili Sony XT npr.. dok ima dovoljno svetla kamere su dobre, sve ostalo je jedva upotrebljivo. Za S3 imas vise romova po xda, XT je isto ok telefon ali mator kao i S3.

Poslednja izmena:
I ja jurim nesto da ima dobru kamru, upotrebljiv mail i to je sve sto mi treba.
Cak sam razmisljao i o ugovoru u MTS-u, pise da imaju Nokiu 808.
Ako ima neko neki predlog voleo bi da cujem, jedan drugar me ubedjuje da kupim Blackberry Z10 ali o njemu bas ne znam nista.

A ja bih pre isao na neke novije modele, koje sam naveo ili tako nesto a ne te zastarele. Ne treba meni 41mp kao ta nokija onda treba da kupim digitalni ne idem sad u ludilo, znaci nesto ok za instagram slike i ovako. Da je novije i da je ok. Ajd neki predlog :D

A ja bih pre isao na neke novije modele, koje sam naveo ili tako nesto a ne te zastarele. Ne treba meni 41mp kao ta nokija onda treba da kupim digitalni ne idem sad u ludilo, znaci nesto ok za instagram slike i ovako. Da je novije i da je ok. Ajd neki predlog :D

Sto bolja kamera i baterija na novijem androidu = 200e+, realno oko 250e neki polovan fon.

Da, moze i taj polovan. Nov je oko 240e.

Nazad
Vrh Dno